Antena Meniu Search
x

Imaginile întâlnirii dintre șefi din Poliția Română și interlopi din clanul Duduianu, anchetate de procurorii DNA

Din anchetatori, anchetaţi. Întâlnirea de taină dintre poliţişti şi interlopi a ajuns pe masa Direcției Naționale Anticorupție. Procurorii anticorupţie au vizitat astăzi Serviciul Omoruri: verifică dacă ofiţerii de aici au dat imaginile în presă în mod ilegal.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 17.09.2020, 20:31

Vezi și
  • Cele două părți s-au întâlnit înainte de înmormântarea interlopului Emi Pian.
  • Imaginile întâlnirii dintre șefi din Poliția Română și interlopi au produs un adevărat iureș.
  • Cele mai importante subiecte ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

La DNA există o plângere cum că cei de la Serviciul Omoruri ar fi dat în presă imaginile de la întâlnirea de taină dintre șefii Poliției Române și interlopii din clanul Duduianu.

Există informații, potrivit surselor Observator, conform cărora s-ar fi deschis un dosar penal in rem la Direcția Națională Anticorupție.

Nimeni nu comunică nimic oficial, deocamdată, pe această speță.

Mai știm tot potrivit surselor Observator că astăzi au fost ridicate două calculatoare de la Serviciul Omoruri, de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție, și le-au fost puse la dispoziție și înscrisuri.

Știm că Serviciul Omoruri a fost vizat de mai multe controale, după ce acele imagini au apărut în presă. Au fost două controale de la Poliția Română, care s-au terminat cu cercetări disciplinare, unul de la Ministerul de Interne, de la Corpul de Control, și un alt control de la DIPI. Ultimele două controale nu au concluzii stabilite până în acest moment.

Mai trebuie precizat și că imaginile din seara respectivă au fost ridicate de trei structuri, de Serviciul Omoruri, de Serviciul Grupări Violente, de la Poliția Capitalei, și de către DIPI.

Cei de la Omoruri au precizat la toate controalele, în scris, că au ridicat imaginile pentru că aveau informații că interlopii s-ar fi întâlnit în seara respectivă pentru un stabor însă, surpriză, întâlnirea a fost între interlopi și șefi din Poliția Română.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imaginile întâlnirii dintre șefi din Poliția Română și interlopi din clanul Duduianu, anchetate de procurorii DNA