Meniu
Search
x

Ancheta în cazul exploziei mașinii omului de afaceri din Arad s-a mutat la Parchetul General

Parchetul General a preluat ancheta în cazul exploziei mașinii omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan, informează, sâmbătă seara, instituția. Cercetările vizează infracțiunea de omor.

De Monica Palade la 31.05.2021, 13:58

Parchetul General a transmis că în temeiul art. 325 Cod procedură penală, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia autoturismului Mercedes Benz în parcarea magazinului din cartierul Vlaicu - zona Lebăda, din Arad, sâmbătă dimineața.

„Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție”, transmite Parchetul General.

Infracţiune de omor

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, după ce Ioan Crișan a murit în mașina, în urma exploziei.

Reamintim că omul de afaceri Ioan Crişan a murit după ce maşina i-a explodat când a pornit-o. Bărbatul a băut o cafea într-un snackbar din centrul oraşului cu doi prieteni. Urcă în bolidul său de lux să plece spre ferma de somn african pe care o deţine în afara localităţii. Pe imaginile surpinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum afaceristul dă în marşarier ca să iasă din parcare. 15 secunde mai târziu, când porneşte în faţă, maşina explodează.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Ancheta în cazul exploziei mașinii omului de afaceri din Arad s-a mutat la Parchetul General