Antena Meniu Search
x

Ancheta în cazul exploziei mașinii omului de afaceri din Arad s-a mutat la Parchetul General

Parchetul General a preluat ancheta în cazul exploziei mașinii omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan, informează, sâmbătă seara, instituția. Cercetările vizează infracțiunea de omor.

de Monica Palade

la 31.05.2021, 13:58

Ancheta în cazul exploziei mașinii omului de afaceri din Ara s-a mutat la Parchetul General

Parchetul General a transmis că în temeiul art. 325 Cod procedură penală, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia autoturismului Mercedes Benz în parcarea magazinului din cartierul Vlaicu - zona Lebăda, din Arad, sâmbătă dimineața.

„Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție”, transmite Parchetul General.

Infracţiune de omor

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, după ce Ioan Crișan a murit în mașina, în urma exploziei.

Reamintim că omul de afaceri Ioan Crişan a murit după ce maşina i-a explodat când a pornit-o. Bărbatul a băut o cafea într-un snackbar din centrul oraşului cu doi prieteni. Urcă în bolidul său de lux să plece spre ferma de somn african pe care o deţine în afara localităţii. Pe imaginile surpinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum afaceristul dă în marşarier ca să iasă din parcare. 15 secunde mai târziu, când porneşte în faţă, maşina explodează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ancheta în cazul exploziei mașinii omului de afaceri din Arad s-a mutat la Parchetul General