Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Anchetă internă la multinaţionala din Timişoara, după ce o angajată s-ar fi sinucis. Managerul global HR a venit în România

Este anchetă internă la o multinaţională din Timişoara, după ce o angajată s-ar fi sinucis din cauza presiunilor la care ar fi fost supusă de şefi la locul de muncă. 

de Redactia Observator

la 27.09.2024 , 18:20

Vă reamintim, cazul a provocat un val de revoltă pe reţelele de socializare şi o dezbatere amplă la nivel naţional.

Se face anchetă internă 

Colegii au declarat, sub protecţia anonimatului, că înainte de gestul extrem, tânăra trecuse şi printr-un episod depresiv şi nu ar fi reuşit să facă faţă revenirii la birou, după patru ani de lucrat de acasă. Astăzi, şi managerul global de resurse umane al multinaţionalei a venit în România pentru a analiza incidentul. Iată declaraţia lui. 

Vezi și

"Cel mai important este că recent am pierdut un coleg, ceea ce e o situaţie îngrozitoare pentru familia ei, pentru prieteni, pentru colegii noştri. Gândurile noastre se îndreaptă către toţi cei afectaţi de această pierdere. Am avut un audit intern şi independent despre ce s-a întâmplat pentru a înţelege faptele", a declarat Paul Peterson. şef resurse umane multinaţională. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Anchetă internă la multinaţionala din Timişoara, după ce o angajată s-ar fi sinucis. Managerul global HR a venit în România