Antena Meniu Search
x

Video Anchetă la liceul din Râmnicu Vâlcea unde elevii fac roata prin clasă și profesorul stă întins pe catedră. Reacția Inspectoratului Școlar

Se face anchetă la un colegiu din Râmnicu Vâlcea, după ce mai multe imagini cu un profesor care a scăpat elevii de sub control au devenit virale pe net. Într-una din ele, un profesor de fizică a fost filmat în timp ce stătea întins pe catedră, vizibil copleşit de comportamentul elevilor săi. Însă asta nu e tot. Dascălul pare să-şi pierdut complet autoritatea în faţa liceenilor care au fost surprinşi într-o altă clasă când făceau acrobaţii în faţa catedrei, chiar în timpul orei. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 20.01.2023, 13:51

Vezi și

Am vorbit în această dimineață cu conducerea Inspectoratului Școlar Județean din Vâlcea, ne spunea șefa ISJ că imaginile sunt uluitoare și greu de înțeles, cu atât mai mult cu cât vorbim în acest caz despre un colegiu de renume, un colegiu de prestigiu din Râmnicu Vâlcea. Pe imaginile filmate de elevi și cel mai probabil postate tot de ei îl vedem pe profesor cum stă nepăsător la catedră în timp ce elevii săi defilează prin fața catedrei și fac scheme de breakdance sau fac roata în clasă, ba chiar își adresează unii altora cuvinte licențioase.

Pe a doua filmare vedem dascălul întins pe catedră, în timp ce o elevă îi oferă un masaj. Greu de crezut, greu de înțeles ce s-a întâmplat acolo, cert este că în această dimineață ISJ a trimis o echipă de control acolo. Cel mai probabil se va constitui și o comisie de disciplină, iar profesorul va fi cercetat disciplinar. Nu mai devreme de miercuri însă, pentru că, așa cum știm, urmează două zile libere, așa că și rezultatele cercetării disciplinare le vom afla tot săptămâna viitoare, a transmis reporterul Observator Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Anchetă la liceul din Râmnicu Vâlcea unde elevii fac roata prin clasă și profesorul stă întins pe catedră. Reacția Inspectoratului Școlar