Antena Meniu Search
x

Video Anchetă la şcoala din Bucureşti, unde un copil de doar opt ani a fost agresat sexual de colegii săi. Se caută şi imagini de pe camerele de supraveghere

Aşadar, cel de-al doilea caz de agresiune sexuală asupra copilului s-a înregistrat în decembrie 2023. Suntem în martie 2024. Părinţii acuză şcoala că a muşamalizat atunci cazul.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 03.03.2024, 13:45

Vezi și

Inspectoratul şcolar transmite că de mâine va face din nou verificări la şcoala din Sectorul 1. Pentru că şi oamenii s-au schimbat de atunci şi părinţii au mutat copilul de la şcoala respectivă, practic, trebuie să ia din nou la rând toate documentele să vadă ce măsuri s-au luat.

Anchetă la şcoala din Bucureşti

Mai ales prima dată. S-a convocat consiliul şcolii sau nu, ce măsuri s-au aplicat presupusului violator, dar şi dacă toţi cei implicaţi, directoare, profesori, psiholog au făcut ceva. 

Cât despre audieri, dosarul este în continare pe rol la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti iar de anchetă se ocupă inclusiv politiştii de la serviciul omoruri, biroul agresiuni sexuale. Anchetatorii trebuie să analizeze probele, printre care sunt inclusiv imagini surprinse de camerele de supraveghere de pe holurile şcolii, declaraţiile părinţilor dar şi declaraţiile victimei.

În tot acest timp, directoarea a refuzat să ne dea o reacţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Anchetă la şcoala din Bucureşti, unde un copil de doar opt ani a fost agresat sexual de colegii săi. Se caută şi imagini de pe camerele de supraveghere