Antena Meniu Search
x

Video Anchetatorii au noi indicii în cazul crimei de la Sibiu. Unul dintre indivizii care l-au ucis pe omul de afaceri în propria casă a lăsat o urmă

Apar informaţii noi din ancheta omului de afaceri din Sibiu care a murit după ce a fost torturat de trei hoţi. Agresorii şi-ar fi supravegheat victima, dintr-o casă aflată în apropiere, câteva zile. Aşa au ştiut cum să taie curentul pentru a dezactiva sistemul de securitate al vilei. Unul dintre hoţi a făcut o greşeală care ar putea să ducă la rezolvarea dosarului. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.11.2023, 13:30

Vezi și

După atac a fumat pe stradă o ţigară, iar mucurile rămase sunt expertizate acum pentru identificarea profilului ADN al agresorului. Este o anchetă amplă și care înaintează foarte greoi și poate tocmai de aceea în sprijinul polițiștilor din Sibiu au venit deja doi criminaliști de la București pentru a încerca să rezolve această anchetă. Oamenii legii sunt foarte rezervați în declarații, însă până acum știm că atacul a fost surprins de camerele de supraveghere și chiar se vede cum unul dintre atacatori fumează acea țigară. Fața, însă, nu i se poate distinge pentru că purta cagulă. Agresorii au plecat imediat după atac și de atunci sunt de negăsiți. Aceștia au tăiat și curentul casei, practic au reușit să întrerupă camerele de supraveghere de la exterior, însă nu și de la interior, a transmis reporterul Observator Iulia Pop.

Filmul atacului sângeros din Sibiu

Anchetatorii au încercat să refacă filmul jafului. Duminică noapte, trei indivizi înarmaţi, purtând cagule au intrat cu forţa în vila omului de afaceri. În noaptea fatală, Adrian Kreiner dormea la parterul vilei sale. Când hoții au pătruns în casă, bărbatul de 50 de ani s-ar fi împotrivit. A fost bătut cu bestialitate, lovit peste cap și corp de mai multe ori. După ce l-au legat, l-au acoperit cu un covor, în care se pare că omul de afaceri s-ar fi asfixiat. 

Imediat după ce au scăpat de Adrian Kreiner, tâlharii au urcat la etaj, unde se aflau fiica bărbatului și iubita acestuia. Au intrat în camera tinerei, pe care au găsit-o ascunsă în dressing. Sub amenințarea pistolului, au obligat-o să îi dea obiecte de valoare. Într-o altă cameră se afla partenera sa, care se ascunsese la rândul său într-un șifonier. După ce au luat ceasurile în valoare de 200.000 de euro, hoții au plecat, iar femeile au sunat la 112 să ceară ajutor. 

Ajunși la fața locului, salvatorii l-au găsit pe Adrian Kreiner în stop cardiorespirator. I-au acordat primul ajutor la fața locului și a fost transportat la spital în comă profundă, cu multiple traumatisme la nivelul capului, toracelui și membrelor. A fost internat pe ATI, unde a fost intubat și ventilat mecanic, însă după două zile, inima i-a cedat. 

Potrivit procurorilor, cei trei bărbaţi cu cagule pe feţe au furat ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro din casa omului de afaceri sibian, pe care l-au bătut şi care a decedat în cursul nopţii la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU). 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Anchetatorii au noi indicii în cazul crimei de la Sibiu. Unul dintre indivizii care l-au ucis pe omul de afaceri în propria casă a lăsat o urmă