Antena Meniu Search
x

Video Călăii lui Adrian Kreiner, filmați de camere. Tâlharii, încă liberi, ar fi furat din casa omului de afaceri ceasuri de aproape 1 milion de euro

Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu care a fost bătut cu bestialitate în propria sa vilă, a murit, seara trecută, la spital. Iubita lui a anunţat pe Facebook, că bărbatul de 50 de ani s-a stins. Până la această oră, cei trei agresori care au acţionat înarmaţi şi mascaţi nu ar fi fost identificaţi, deşi au fost filmaţi de mai multe camere de supraveghere. Ofiţeri de la Bucureşti, specializaţi în Investigaţii Criminale au plecat la Sibiu pentru a ajuta la anchetă. Se iau în calcul toate ipotezele, inclusiv cea a unei răzbunări în stil mafiot. 

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 13:46

Vezi și

Mai mulţi angajaţi ai omului de afaceri au venit seara trecută la vila unde a avut loc tragedia, pentru a aprinde candele. Imediat după ce iubita acestuia a făcut pe Facebook, anunţul dureros. "Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner".

Kreiner a supravieţuit doar două zile cruntului atac

Duminică noaptea, trei indivizi înarmaţi, purtând cagule au intrat cu forţa în vila omului de afaceri aflată la doar la doar 400 de metri de casa preşedintelui Klaus Iohannis. 

L-au legat într-un covor şi l-au bătut până la comă, iar pe fiica lui au ameninţat-o cu pistolul ca să le arate unde sunt bijuteriile şi ceasurile de lux. Iubita lui, care se afla la etaj a scăpat pentru că s-a ascuns într-un şifonier. Omul de afaceri a supravieţuit doar două zile cruntului atac, internat la ATI, intubat şi ventilat mecanic. 

Pe acelaşi subiect

Lucia, prietenă de familie: Am zbierat, am plâns, că nu se poate aşa ceva. Să vină să intre peste Adi. Cu toate camerele, cu toate alarmele... Să intre hoţii şi să îl omoare... 

Adrian Kreiner era un om de afaceri de succes

În 2005, Adrian Kreiner a fondat, lângă Sibiu, o companie care produce piese şi componente pentru industria auto. Anul trecut a avut o cifră de afaceri de 127 de milioane de lei şi profit de peste 2 milioane 400 de mii de lei. Omul de afaceri, care era pasionat de cursele de raliu şi de maşinile de lux, a investit şi în criptomonede.

Andrei Oltean, partener de afaceri: Nu este vorba doar de un furt oarecare, ci este vorba despre o atrocitate şi de o schinjuire, de chinuire.

Vecinii omului de afaceri sunt surprinşi, pentru că zona este liniştită.

Tâlharii au fost filmaţi de camerele de supraveghere

Faptul că agresorii erau mascaţi complică misiunea anchetatorilor care nu au reuşit să-i identifice, deşi ei au fost filmaţi de camerele de supraveghere. Mai mulţi ofiţeri ai Direcţiei pentru Investigaţii Criminale, din cadrul IGPR au plecat la Sibiu pentru a desluşi misterul acestei crime. 

Andrei Oltean, partener de afaceri: Probabil că sunt şi oameni nemulţumiţi în tot acest business, dar de aici până a recurge poate la asemenea metode mafiote să zic este o cale lungă şi dureros de acceptat.

Toate ipotezele sunt luate în calcul, inclusiv aceea că atacul a fost plănuit, iar hoţii erau nişte profesionişti sau că au acţionat din răzbunare. Surse din anchetă spun că agresorii ar fi supravegheat reşedinţa lui Kreiner dintr-o casă nelocuită aflată peste drum de vila acestuia. De asemenea, conform publicației Ora de Sibiu, care citează tot surse din anchetă, atacatorii ar fi furat din casa lui Kreiner ceasuri în valoare de aproximativ un milion de euro și ar fi reușit să plece cu sute de mii de euro, bani pe care omul de afaceri îi avea depozitați într-un seif. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Călăii lui Adrian Kreiner, filmați de camere. Tâlharii, încă liberi, ar fi furat din casa omului de afaceri ceasuri de aproape 1 milion de euro