Antena Meniu Search
x

Andra, o fetiță de 12 din Mehedinți, dată dispărută de fratele mai mare. Copila a fost dată în consemnn la frontieră

Andra Rodica Al-Badi, o fetiță în vârstă de 12 ani, din Mehedinți, este căutată de familie şi de poliţie după ce a dispărut fără urmă. Fratele copilei a fost cel care a dat alarma la 112.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.10.2021, 08:32

Al-Badi Andra-Rodica
Andra, o fetiță de 12 din Mehedinți, dată dispărută de fratele mai mare. Copila a fost dată în consemnn la frantieră - IPJ Mehedinți

Aseară, un tânăr a anunțat polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir, județul Mehedinți, că sora lui de 12 ani, Andra Rodica Al-Badi, domiciliată în comuna Obârșia de Câmp, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Fata a fost dată în consemnn la frantieră.

Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru găsirea Andrei

Oamenii legii fac apel la cetățeni pentru depistarea acesteia:

"Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Cujmir au fost sesizați de un tânăr de 20  de ani, din comuna Obârșia de Câmp cu privire la faptul că, sora sa minoră Al-Badi Andra-Rodica de 12  ani, din aceeași localitate, a plecat  de la domiciliu  și nu a mai revenit. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!", a transmis IPJ Mehedinți.

Pe acelaşi subiect

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național și consemn la frontiera de stat a României.

Semnalmente Andra Rodica Al-Badi:

- ochi căprui,  păr lung, șaten, 1,50 metri înălțime, față ovală. 

La momentul plecării minora dispărută purta pantaloni de trening de culoare neagră, o geacă roșie și în picioare avea o pereche de teniși negri.

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Andra, o fetiță de 12 din Mehedinți, dată dispărută de fratele mai mare. Copila a fost dată în consemnn la frontieră