Antena Meniu Search
x

Video Surse: Rezultatul necropsiei în cazul tinerei DJ Lalla. Ar fi trecut printr-o despărţire şi fusese internată pentru depresie

Laura Roşca, artista cunoscută drept DJ Lalla, a murit înecată. Este concluzia necropsiei efectuate astăzi, arată sursele Observator. Tânăra venise de curând la mare şi dormea în casa unui prieten care a fost audiat azi. Anchetatorii încearcă acum să stabilească exact dacă moartea femeii a fost un accident sau o sinucidere. Părinţii şi prietenii Lallei spun că, în spatele imaginii de succes, tânăra se lupta cu depresia. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 29.09.2023, 19:49

Vezi și

"Bucură-te de fiecare moment pe care îl trăieşti. Pentru că nu poţi derula viaţa înapoi. Ai doar amintiri. Asigură-te că totul a meritat".

Este ultima postare a Laurei Roşca, cunoscută drept Lalla. Mesajul, însoţit de un hashtag despre lupta cu depresia a fost lăsat cu o zi înainte ca trupul ei să fie găsit fără viaţă, pe o plajă din Mamaia.

Daniel Alexandru Olteanu, parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa: A fost efectuată astăzi o necropsie a cadavrului. Concluziile medico-legale nu pot fi comunicate. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Fusese internată pentru depresie

Pe acelaşi subiect

Lalla a murit înecată, spun surse Observator. Nu avea urme de violenţă pe corp. Când a fost găsită, era îmbrăcată doar cu lenjeria intimă şi un tricou. Ajunsese la mare cu două zile înainte. S-a cazat în locuinţa unui prieten cunoscut recent. Bărbatul a fost chemat, azi, la audieri.

Tiktoker-reporteri: Nu este nimic de comentat, momentan, vă rog frumos!

- La ce oră a plecat de la dumneavoastră?

- Ancheta este în desfăşurare.

- A dormit la dumneavoastră?

Lalla ar fi plecat pe plajă în toiul nopţii. Spunea că vrea să vadă răsăritul.

Tatăl Lallei: Eu, din câte ştiu, era o înotătoare foarte bună. Ori că era, să zic, alcoolizată sau era, ce ştiu eu, în ceva stare depresivă.

Cosmina Balint, reporter Observator: Artista de 34 de ani avea zeci de mii de fani pe rețelele de socializare. Împărtășea cu ei frânturi din viața perfectă pe care părea sa o aibă. Plimbări cu mașini de lux și apariții în cele mai elegante cluburi din Capitală. Mereu cu o atitudine pozitivă, le dădea și sfaturi pentru o viață sănătoasă.

Tânăra ar fi avut un episod depresiv recent.

Tatăl Lallei: Ea, acum vreo lună, a avut o stare, o depresie şi a fost internată. Îşi făcea tratament. Eu am o prietenă psiholog, făcea şedinţe online cu doamna.

Horaţiu Cuc, cântăreţ Noaptea târziu: Ştiu că trecea printr-o perioadă de genul acesta. De-aia îşi luase un pic de concediu. Şi ştiu că făcea terapie. Cam toţi artiştii din România au perioade de genul ăsta. Noi le avem mai amplificate pentru că noi lucrăm foarte mult pe partea emoţională.

Lala ar fi trecut printr-o despărţire dureroasă. Ultimele sale postări pe reţelele de socializare fac referire la un iubit care nu a ştiut să o aprecieze.

Gabriel Diaconu, medic specialist psihiatru: Oamenii îşi ascund suferinţa în feluri diferite. Dar când o pun pe reţeaua socială de obicei este pentru că vor să îşi acopere veşmântul. Atunci ai platoşă pe reţeaua socială, ai poza frumoasă. N-ai momentele în care plângi singură în bucătărie.

Laurenţiu Vasioi, cântăreţ trupa Sweet Kiss: O fire foarte veselă, plină de viaţă. O fire fericită. Adică nu părea a fi o fire depresivă în niciun caz.

Trupul artistei a fost ridicat în această dimineaţă de mamă şi alte rude de la morgă. Laura are o soră geamănă care locuieşte în Anglia.Între timp, ancheta continuă. Poliţiştii trebuie să stabilească dacă a fost vorba de o sinucidere ori alte circumstanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Surse: Rezultatul necropsiei în cazul tinerei DJ Lalla. Ar fi trecut printr-o despărţire şi fusese internată pentru depresie