Antena Meniu Search
x

O fată din Sibiu, dată dispărută de familie şi poliţie, face mişto pe Facebook: "Voiam sa fac like-uri și urmăritori"

Ieri, poliţia din Tălmaciu a cerut ajutorul oamenilor pentru găsirea unei tinere de 18 ani, Andreea Loredana Măcău, dată dispărută de familie. La scurt timp după mediatizarea cazului, fata a postat pe Facebook o poză cu ea, multe inimioare şi un mesaj urmat de multe emoticoane de râsete în hohote.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.02.2020, 18:20

Ieri, poliţia din Tălmaciu a cerut ajutorul oamenilor pentru găsirea unei tinere de 18 ani, Andreea Loredana Măcău, dată dispărută de familie. La scurt timp după mediatizarea cazului, fata a postat pe Facebook o poză cu ea, multe inimioare şi un mesaj urmat de multe emoticoane de râsete în hohote.

Andreea Loredana Măcău, dată oficial în urmărire după ce familia a anunţat că fata a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, a luat la mişto anunţul dispariţiei, postând pe Facebook o fotografie cu ea, însoțită de multe inimioare și mesajul: "Dacă tot sunt dispărută", urmat de multe emoticoane de râsete în hohote.

Andreea-Loredana Măcău a postat pe Facebook, după ce a fost dată dispărută

Potrivit oradesibiu.ro, fata ar fi plecat de acasă în urmă cu două săptămâni, ca să se mute cu iubitul său la Slatina, iar părinții ar fi dat-o dispărută la Poliție, deoarece nu sunt de acord cu relația lor.

Rugată de o prietenă să anunțe autoritățile că nu este dispărută, fata răspunde ”N-ai cu cine, nu știi ca e l....ă în Tălmaciu”.

"Nu se face asa... Anunță.... Ești majoră, dar e important să anunți unde mergi... Părinții tăi, oricât de stricți ar fi, trebuie anunțați..... Nu te cert, dar nu se face asa... Învață să lași lumea împăcată.... Dacă iubitul tău îți dă papucii, unde te duci?? Doar îți zic.... Nu se face asa... Știi că te cert când trebuie", a comentat o altă amică.

Andreea Loredana Măcău, dată dispărută de familie, căutată de poliţie

Ieri dimineaţă, poliţiştii din Tălmaciu şi de la IPJ Sibiu au demarat demarat acţiunile de căutare a tinerei de 18 ani, după ce familia fetei a anunţat că Andreea a plecat de acasă vineri şi nu s-a mai întors. Poliţiştii au apelat şi la mass-media pentru a o găsi, oferind poza fetei.

Andreea-Loredana Măcău a fost dată dispărută de familie, în Tâlmaciu

“La data de 7 februarie, Macău Andreea – Loredana, în vârstă de 18 ani, domiciliată în Tălmaciu, a plecat voluntar de la domiciliul său din Tălmaciu, iar până în prezent nu a mai revenit. Are o înălțime de 1.65 m, aproximativ 60 kg, constituție atletică, păr negru, lung și ochii căprui. Nu prezintă semne particulare și nu se cunosc obiectele de vestimentație pe care le purta la data plecării de acasă”, a informat, ieri, IPJ Sibiu.

Oamenii erau rugaţi să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție, în cazul în care au informaţii care pot ajuta la găsirea tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O fată din Sibiu, dată dispărută de familie şi poliţie, face mişto pe Facebook: "Voiam sa fac like-uri și urmăritori"