Antena Meniu Search
x

Andrew Tate a pierdut apelul cu privire la uşurarea măsurilor de control judiciar. Nu poate părăsi România

Andrew Tate a pierdut din nou apelul împotriva hotărârii care îl împiedică să părăsească România. Tribunalul București menține restricția asupra influencerului online, acuzat de trafic de persoane și viol.   

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 31.01.2024, 13:39

Andrew Tate rămâne în România
Andrew Tate rămâne în România - Profimedia Images

Curtea de Apel Bucureşti a respins apelul lui Andrew Tate cu privire la uşurarea măsurilor de control judiciar impuse. Instanţa a hotârât prelungirea cu încă 60 de zile a controlului judiciar. Astfel, nu va avea voie să părăsească România. A pierdut acest apel la mai bine de un an după ce a fost arestat pentru prima oară. 

Fraţii Tate, acuzaţi de viol şi trafic de persoane

Andrew Tate a fost pus sub acuzare în iunie, împreună cu fratele său Tristan şi două suspecte din România, pentru trafic de persoane, viol şi formarea unei bande criminale pentru a exploata sexual femei, acuzaţii pe care aceştia le-au negat.

Documente judiciare publicate în iunie au arătat că fraţii Tate au acumulat milioane de euro şi au dobândit bunuri şi proprietăţi scumpe prin intermediul afacerilor lor, care includeau producerea de conţinut pentru adulţi şi cursuri online de autoeducare. În rechizitoriul publicat în iunie 2023 sunt identificate şapte presupuse victime.

Fraţii Tate au fost arestaţi pentru prima dată în decembrie 2022 şi au petrecut câteva luni în închisoare înainte de a fi plasaţi în arest la domiciliu. Deşi nu mai sunt de mult timp în detenţie, ei nu au voie să părăsească România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Andrew Tate a pierdut apelul cu privire la uşurarea măsurilor de control judiciar. Nu poate părăsi România