Antena Meniu Search
x

Ministerul Apărării angajează medici pentru o perioadă temporară

Reprezentanții Ministerului Apărării au anunțat că, în plină epidemie de coronavirus, au demarat un proces de angajare a mai multor cadre medicale pe o perioadă temporară, respectiv o perioadă de șase luni.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 23.03.2020, 18:07

Medicii vor fi angajați pentru o perioadă de șase luni
Ministerul Apărării angajează pe medici pentru spitalele militare - Hepta
  • Ministerul Apărării angajează medici pentru o perioadă temporară
  • Funcțiile disponibile sunt afișate pe site-ul Ministerului Apărării

Reprezentanții Ministerului Apărării au anunțat că, în plină epidemie de coronavirus, au demarat un proces de angajare a mai multor cadre medicale pe o perioadă temporară, respectiv o perioadă de șase luni.

Se fac angajări pentru spitalele militare și centrele medicale ale MApN din București, Brașov, Craiova, Cluj Napoca, Constanța, Galați, Iași, Pitești, Sibiu și Timișoara.

Conform comunicatului de presă emis de Ministerul Apărării, "măsurile întreprinse au rolul de a crește capacitatea de reacție și reziliență a sistemului medico-militar, cât și pentru realizarea managementului consecințelor, raportat la evoluția situației epidemiologice din țară".

Comunicatul integral transmis de reprezentanții MApN:

"În contextul eforturilor întreprinse de autoritățile publice pentru limitarea răspândirii noului coronavirus (COVID-19), Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile necesare pentru suplimentarea numărului de posturi din sistemul medico-militar în vederea încadrării cât mai rapide a acestora, în conformitate cu prevederile Decretului 195, din 16 martie 2020, privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României.

Angajările se vor face pentru o perioadă de șase luni, condițiile generale și cele specifice posturilor care urmează a fi încadrate, punctele de contact, documentele necesare și termenele de trimitere a cererilor de angajare urmând a fi publicate de fiecare unitate medico-militară pe site-ul propriu și pe site-ul central al MApN - https://www.mapn.ro/cariera/index.php.

Sunt disponibile funcții de medici în diferite specialități (boli infecțioase, epidemiologie, pneumologie, medicină de urgență, medicină de laborator, anestezie și terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, igienă, medicină internă, medicină de familie), asistenți medicali și farmaciști, în spitalele militare, institutele și centrele medicale ale MApN, din București, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Pitești, Sibiu și Timișoara.

Măsurile întreprinse de Ministerul Apărării Naționale au rolul de a crește capacitate de reacție și reziliență a sistemului medico-militar, angajat cu forțe și mijloace în efortul coordonat de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru prevenirea și limitarea efectelor COVID-19, precum și pentru realizarea managementului consecințelor, raportat la evoluția situației epidemiologice din țară".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Evenimente » Ministerul Apărării angajează medici pentru o perioadă temporară