Antena Meniu Search
x

Video Angajat al Primăriei Timişoara, prins de Dominic Fritz în timp ce copia la examenul de evaluare, cu ajutorul unei căşti

Nu doar elevii trişează! Un angajat al Primăriei Timişoara a fost prins chiar de primarul Dominic Fritz în timp ce copia la examenul de evaluare, cu ajutorul unei căşti.

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 09:50

Vezi și

Prins de primar în timp ce copia la examen. Totul s-a întâmplat după ce edilul a vrut o reorganizare în primărie, pentru a elimina aproximativ 51 de posturi. 

Angajaţii au fost chemaţi la o evaluare scrisă, iar greşelile au curs pe bandă rulantă. În timp ce unul dintre ei a trişat cu ajutorul tehnologiei moderne, alţi doi nu ar fi ştiut să răspundă la nişte întrebări de bază. 

Reacţia primarului din Timişoara a fost plină de indignare. Acesta a spus că nu poate fi loc în primărie pentru "tupeiști habarniști de-ți dai cu capul de pereți"

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Angajat al Primăriei Timişoara, prins de Dominic Fritz în timp ce copia la examenul de evaluare, cu ajutorul unei căşti