Antena Meniu Search
x

Video Angajat să aibă grijă de casa din Deltă a lui Miron Mitrea, un bărbat s-a îmbătat și i-a dat foc

Un bărbat a incendiat casa de vacanţă din Deltă a fostului ministru Miron Mitrea. Piromanul fusese angajat să aibă de grijă de vila cu şapte camere, dar s-a îmbătat şi i-a dat foc. Locuinţa de 200 de metri pătraţi era acoperită cu stuf, aşa că flăcările s-au extins rapid. Vinovatul a fost reţinut 24 de ore şi este anchetat penal. Pompierii au muncit patru ore ca să stingă incendiul. Miron Mitrea a fost ministrul Transporturilor în Guvernul Năstase, în 2003 - 2004.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 21:33

Vezi și

Un bărbat în vârstă de 45 de ani este suspectat că a incendiat casa de vacanţă din localitatea tulceană Crişan, care a fost distrusă de foc, în urma unor conflicte mai vechi cu proprietarul, pentru care lucra. Imobilul i-ar aparţine fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din localitatea Crişan. 

"În baza sesizării, poliţiştii Postului de Poliţie Crişan s-au deplasat la locaţia indicată, unde au identificat un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Constanţa. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul bănuit, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, ar fi recurs la acest gest pe fondul unor conflicte mai vechi cu proprietarul imobilului, fiind angajat în vederea desfăşurării de activităţi administrative de către acesta", a transmis IPJ Tulcea.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere. Potrivit unor surse locale, casa de vacanţă i-ar aparţine fostului ministru al Transporturilor Miron Mitrea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Angajat să aibă grijă de casa din Deltă a lui Miron Mitrea, un bărbat s-a îmbătat și i-a dat foc