Antena Meniu Search
x

Video O casă de vacanţă din Tulcea, incendiată în Delta Dunării. Focul a fost pus intenţionat de un bărbat care a vrut să se răzbune pe proprietari

Clipe de panică, ieri după-amiază în Delta Dunării, după ce o casă de vacanţă a fost incendiată, în localitatea Crişan.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 08:40

Vezi și

Focul a fost pus intenţionat de un bărbat cu antecedente penale, care a recunoscut, în cele din urmă, că a incendiat clădirea pentru a se răzbuna pe proprietari. Recidivistul era angajat ca îngrijitor al clădirii, iar într-un moment de furie şi-a ieşit din minţi, a stropit cu benzină imobilul şi i-a dat foc. Mai mult, acesta a încercat să incendieze şi alte două apartamente din vecinătate, dar şi un autoturism.

După patru ore, pompierii au reuşit să stingă vâlvătaia

Flăcările s-au extins rapid, pentru că întreaga clădire era acoperită cu stuf. După patru ore, pompierii au reuşit să stingă vâlvătaia. În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Printre cei care deţin acolo o casă de vacanță s-ar afla şi fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea. Bărbatul vinovat pentru producerea incendiului a fost reţinut de poliţişti, care au deschis o anchetă în acest caz.

"Pe fondul consumului de alcool și puțin depresiv, cu anumite antecedente, acum aflăm din cercetări că a mai avut antecedente în trecut, nu a făcut altceva decât să incendieze apartamentele care sunt in locația respectivă. Nu am putut să salvăm nimic, clădirea care era de apartamente este deteriorată 100%", a declarat Silviu Rahău, primar Crisan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O casă de vacanţă din Tulcea, incendiată în Delta Dunării. Focul a fost pus intenţionat de un bărbat care a vrut să se răzbune pe proprietari