Antena Meniu Search
x

Angajat de la salubrizare, aproape strivit de stâlp cu mașina de gunoi de colegul șofer (Video)

Manevra efectuată de șoferul unei mașini de gunoi era să-i fie fatală unui angajat de la salubrizare. Accidentul a avut loc ieri dimineață, pe o stradă din Cisnădie, județul Sibiu, și a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.07.2020, 11:29

Angajat de la salubrizare, aproape strivit de stâlp cu mașina de gunoi - captura video YouTube
  • Angajat de la salubrizare prins între mașină și un stâlp, în Cisnădie.
  • Conducerea societății a demarat o anchetă internă.

În imagini se vede cum șoferul mașinii dă cu spatele și, din neatenție, rupe un stâlp aflat pe marginea drumului, unul dintre cei doi angajați aflați pe scara din spatele mașinii fiind aproape strivit în impact.

Speriat, celălalt muncitor îi face semn șoferului să miște mașina, pentru ca tânărul să se poată elibera. Bărbatul lovit pare destul de afectat în urma accidentului, însă își continuă activitatea.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reprezentanții companiei de salubrizare au declarat pentru Turnul Sfatului că angajații nu au raportat ieri niciun incident grav, ci doar o avariere a unui stâlp de curent. Cu toate acestea, conducerea societății a demarat o anchetă internă.

”Atât șoferii SOMA cât și ceilalți angajați au instrucțiuni clare referitor la activitatea lor de zi cu zi, instrucțiuni pe care se pare că le-au încălcat în acest caz. Societatea noastră a demarat o anchetă pentru a vedea cu exactititate ce s-a întâmplat și vom lua măsurile care se impun”, au transmis reprezentanții companiei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Angajat de la salubrizare, aproape strivit de stâlp cu mașina de gunoi de colegul șofer (Video)