Antena Meniu Search
x

Video Angajata lovită cu toporul de 150 de ori după ce a vrut să-şi dea demisia a fost externată. Mărturii din infern: ''Dacă nu puneam mâinile, mă omora''

150 de lovituri de topor: atâtea a numărat procurorul care anchetează dosarul în care patronul bătăuş din Mehedinţi este acuzat de tentativă de omor. Majoritatea loviturilor erau îndreptate spre cap, poveşteşte angajata snopită în bătaie de patron. S-a apărat cu mâinile şi astfel că acestea i-au fost zdrobite. Acum are 5 tije la ambele braţe imobilizate în gips, cu care nu mai poate să ridice nici măcar un pai. 

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 08:10

Vezi și

Victima patronului bătăuş a fost externată din spital iar acum se află acasă. Din păcate, nu poate face nimic. A fost operată la ambele mâini, imobilizate acum în gips. Are două tije în braţul stâng şi trei în cel drept. 

Cristina Rascotă, angajată bătută de patron: Nu pot să ţin un pahar în mână, nu pot să mănânc, nu pot să merg la baie, nu pot să mă spăl! Nu pot nimic, nimic să fac!

Angajata s-a apărat cu mâinile care i-au fost zdrobite

După zile întregi în care s-a zbătut între viaţă şi moarte la ATI, femeia de 38 de ani a povestit cu groază prin ce a trecut. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Ce ce v-a lovit?

Cristina Rascotă, angajată bătută de patron: Cu o coadă de topor. 150 de lovituri numărate de domnul procuror.

Reporter: Voia să vă lovească în cap şi aţi pus mâinile?

Cristina Rascotă, angajată bătută de patron: Da, păi dacă nu puneam mâinile, mă omora. Automat când am pus mâinile mi le-a şi spart.

Patronul şi-a ieşit din minţi când a auzit că vrea să îşi dea demisia, a povestit femeia. A acuzat-o că i-a furat o pungă de cafea, a încuiat-o în biroul lui şi a bătut-o cu o coadă de topor. Iar totul ar fi fost premeditat, acuză victima.

Cristina Rascotă, angajată bătută de patron: Coada de topor era rezemată de biroul dânsului. Am intrat la dânsul în birou, a dat cu cheia, s-a pus cu spatele la uşă şi a dat drumul la o înregistrare pe telefonul dânsului susţinând că i-am luat o pungă de cafea. Şi a început să mă lovească.

Nu ştie cât timp a bătut-o. Îşi aminteşte doar că i s-a făcut rău. Iar în tot acest timp niciun coleg n-a intervenit. De frică, povesteşte fosta angajată. Cu toţii i-ar fi cunoscut firea violentă. Şi, din precauţie, femeia a înregistrat totul cu telefonul mobil. 

Cristina Rascotă, angajată bătută de patron: Se aude pe înregistrare că: te omor! De aici vie nu mai ieşi! Ieşi decât moartă.

Bărbatul de 47 de ani a fost arestat pe 5 iunie pentru tentativă de omor. În trecut, individul a mai fost în detenţie, fiind eliberat în 2015. A fost acuzat de furt calificat după ce a sustras mai multe elemente de la şine de cale ferată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Angajata lovită cu toporul de 150 de ori după ce a vrut să-şi dea demisia a fost externată. Mărturii din infern: ''Dacă nu puneam mâinile, mă omora''