Antena Meniu Search
x

Video Patronul care și-a snopit în bătaie angajata, acuzat de tentativă de omor. I-a dat 140 de lovituri cu coada de topor: "Uitaţi cum arată nevastă-mea"

Patronul care şi-a bătut cu bestialitate angajata e acuzat de tentativă de omor. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi au decis să-i schimbe încadrarea juridică iniţială, şi anume purtare abuzivă, asta după ce medicii au confirmat că starea de sănătate a angajatei e foarte gravă, aceasta având 140 de lovituri primite de la bărbat. Imagini şi detalii care pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 08:14

Vezi și

Soțul victimei: Uitaţi cum arată nevastă-mea, în ce hal este!

În baza noilor probe medicale, cazul penal s-a agravat, iar dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Mehedinţi.

Sandra Georgescu, procuror Parchetul de pe làngă Tribunalul Mehedinți: Încadrarea a fost schimbată în tentativă la infracţiunea de omor în raport de elementele noi apărute în cauză. Persoana vătămată a suferit leziuni care au necesita pt vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

Soțul victimei: 140 de lovituri a avut. Care nu s-a încetat, non-stop. Are lovituri de aici, de la claviculă, ambele. Şi aici, la mâna dreaptă, toată e băgată în gips.

Pe acelaşi subiect

Ieri, chiar în ziua în care a împlinit 38 de ani, femeia a fost operată

Elena Bololoi, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin: Echipa medicală a decis în momentul de faţă o intervenţie chirurgicală la nivelul oaselor, membrului superior.

Alin Cismaru, avocatul victimei: Starea psihică este gravă iar starea de sănătate este precară, aceasta urmează să fie supusă la mai multe intervenţii chirurgicale.

Familia femeii spune ca patronul bătăuş a trimis un apropiat pentru a le oferi bani ca să renunţe la plângere.

Soțul victimei: Eu nu vreau aşa ceva. Eu vreau doar să se facă dreptate. A zis că a furat nevastă-mea o pungă de cafea. Păi, dacă a furat o dădeai afară, dar nu s-o închizi, s-o sechestrezi.

Alte victime ale patronului şi-au făcut curaj să vorbească despre bătăile încasate de la individ

Victimă: Nu sunt numai eu sau prietenul meu păţit. S-a luat de noi că nu e baie privată, că nu e. Şi de acolo s-a ajuns să căşune pe noi.

Bărbatul povesteşte că, în 2018, el şi un prieten au fost loviţi de patron şi un apropiat al acestuia până au fost bagaţi în spital. În trecut, patronul a mai fost în detenţie, acesta fiind eliberat în 2015. A fost acuzat de furt calificat după ce a sustras mai multe elemente de la şinele de cale ferată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Patronul care și-a snopit în bătaie angajata, acuzat de tentativă de omor. I-a dat 140 de lovituri cu coada de topor: "Uitaţi cum arată nevastă-mea"