Antena Meniu Search
x

Video Angajații mai multor instituții din Tg. Jiu nu s-au întors azi la muncă. Clădirile în care lucrau, afectate de cutremur

Cutremurul de 5,7 a lovit la doar 24 de ore de la cel de 5,2, înregistrat luni după-amiază. Ambele au avut loc într-o zonă ferită, de obicei, de seisme puternice. Pe lângă sperietura zdravănă a oamenilor, au fost şi pagube serioase.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 15.02.2023, 14:24

Vezi și

Multe clădiri publice şi blocuri din Târgu Jiu urmează să fie expertizate pentru că au suferit pagube în urma cutremurului de ieri și a celor aproximativ 160 de replici. Localnicii au efectuat peste 100 de apeluri la 112, semnalând că s-au ales cu crăpături pe fațadele clădirilor în care locuiesc sau apartamente. 

De astăzi nu se mai lucrează în Primărie, în Consiliul Județean și în prefectura Gorj. Angajații așteaptă verdictul specialiștilor înainte de a se întoarce la muncă. 

Astăzi, în jurul orei 15 este așteptată, în localitatea Lelești, o comisie de la INFP. Vor fi instalate mai multe stații pentru a cerceta acest fenomen produs în Oltenia, care a surprins nu numai localnicii, ci și experții. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Angajații mai multor instituții din Tg. Jiu nu s-au întors azi la muncă. Clădirile în care lucrau, afectate de cutremur