Antena Meniu Search
x

Cântăreaţa Angela Rusu, în stare de şoc după ce un incendiu i-a distrus restaurantul de sute de mii de euro

Cântăreaţa Angela Rusu este în stare de şoc, după ce un incendiu i-a distrus restaurantul de sute de mii de euro din Gherla, judeţul Cluj.

de Redactia Observator

la 15.12.2019, 13:20

Angela Rusu a suferit o pagubă de circa 600.000 de euro
Restaurantul Angelei Rusu nu era asigurat - Captură Video

Cântăreaţa Angela Rusu este în stare de şoc, după ce un incendiu i-a distrus restaurantul de sute de mii de euro din Gherla, judeţul Cluj.

Iniţial s-a crezut că a fost vorba despre o mână criminală, în condiţiile în care incendiul a izbucnit chiar înaintea unei petreceri programate în acest weekend.

Cât de mare este paguba suferită de Angela Rusu

În cele din urmă, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la instalaţia de climatizare.

Chiar şi aşa, paguba este una uriaşă, aproximativ 600.000 de euro, şi au apărut informaţii conform cărora localul nu era asigurat.

Din acest motiv ar fi intrat artista în stare de şoc, Angela Rusu fiind în aceste momente sub tratament medical.

Totuşi, artista a avut puterea să sublinieze faptul că "viaţa merge înainte. O să trecem şi peste nenorocirea aceasta. Este foarte important pentru noi că nu au existat victime. Aş vrea să se ştie că eu am descoperit focul, am sunat la 112 şi am evacuat angajaţii firmei. Nu erau persoane străine în local la momentul respectiv, doar angajaţii firmei care se ocupă de organizarea evenimentelor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cântăreaţa Angela Rusu, în stare de şoc după ce un incendiu i-a distrus restaurantul de sute de mii de euro