Antena Meniu Search
x

Video Angelika, studenta de la Teologie din Sibiu dispărută de aproape două luni, a fost căutată în lacul de la Muzeul Astra

Angelika Maurer, tânăra dispărută în urmă cu aproape doua luni a fost din nou căutată. De data asta în lacul de la Muzeul Astra. Studenta din Sibiu, a cărei dispariție a fost anunțată pe 15 februarie, este în continuare de negăsit.

de Redactia Observator

la 31.03.2023, 09:14

Vezi și

Muzeul Astra se află în Pădurea Dumbrava, destul de aproape de locul unde au fost descoperite telefonul mobil, ochelarii de vedere şi portmoneul tinerei. Angelika ar fi putut escalada gardul din jurul parcului care găzduieşte muzeul şi aşa ar fi putut ajunge în lac.

Nu există indicii solide să fi făcut asta, însă politiştii au vrut să elimine această variantă. 

La cautări au participat trei scafandri care au folosit inclusiv o cameră subacvatică, însă operaţiunea s-a încheiat fără niciun rezultat. 

Angelika Maurer, studenta din Sibiu, este de negăsit de aproape două luni

Angelika are 25 de ani, înălţime de un metru şi 65 de centimetri, ochi verzi şi părul şaten deschis de lungime medie. La data dispariţiei, purta palton, pantaloni şi ghete, toate de culoare închisă. Oricine poate da informaţii este rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată secţie de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Angelika, studenta de la Teologie din Sibiu dispărută de aproape două luni, a fost căutată în lacul de la Muzeul Astra