Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. A înnebunit când şi-a văzut soţia cu un alt bărbat în maşină şi s-a lansat într-un atac nebun. Ea l-a iertat, nu însă şi poliţiştii

Scene de groază, pe o șosea din București. Un bărbat a intrat intenționat în autoturismul soţiei. Când a văzut-o alături de altcineva, a scos un cuțit, i-a spart geamul și a început să o lovească. Polițiștii l-au găsit două zile mai târziu, când încerca să treacă granița. Chiar dacă femeia şi-a retras plângerea, agresorul a fost arestat pentru 30 de zile. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 23.04.2024, 20:41

Vezi și

Imaginile au fost surprinse pe Calea Griviței. Femeia de 38 de ani se afla în mașină alături de un alt bărbat. Se îndreptau spre cartierul Bucureștii Noi, când un alt şofer a început să îi şicaneze. Bărbatul a intrat în cele din urmă în ei cu mașina. Femeia de la volan l-a identificat abia după ce s-a apropiat - era soțul ei. 

A înnebunit când şi-a văzut soţia cu un alt bărbat în maşină

Bărbatul a scos o lamă și s-a apropiat de portieră. Când a văzut că nu reușește să deschidă ușa, a spart geamul cu mânerul cuțitului, apoi şi-a lovit soţia de mai multe ori și a tras-o de păr, în încercarea de a o da jos din mașină. În tot acest timp, însoţitorul femeii s-a îndepărtat de cei doi și privea scena fără nicio reacție. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Femeia a blocat în zadar portierele mașinii, în încercarea de a se proteja. A fost preluată de SMURD și adusă aici, la Spitalul Elias. Conștientă, dar cu mai multe răni la cap și la mâini. Medicii au considerat că are nevoie de până la 9 zile de îngrijiri medicale. 

Pe acelaşi subiect

Trecătorii și ceilalți șoferi au sunat imediat la 112. Doar că agresorul a dispărut până la sosirea echipajelor.

Bărbatul a fost găsit la aproape 500 de km distanță, două zile mai târziu, în Timiș. Polițiștii de frontieră l-au prins în momentul în care încerca să treacă granița. Soția sa își retrăsese însă plângerea. 

Victima: M-am împăcat cu soțul meu, nu am ce să declar. De la gelozii, de la...Bărbatul din mașină nu are nicio treabă cu mine. Suntem prieteni.

Arestat pentru 30 de zile

Anchetatorii au decis să ducă investigația mai departe. Mai ales că vecinii spun că nu este prima dată când asistă la un conflict între cei doi.

Vecini-reporter: Vorbeau urât... Știi cum e... casa e alor și ușa a mea.

- Ați mai auzit scandaluri?

- Mai mereu...Mereu se auzeau țipete, înjurături...

- V-a mirat când ați auzit?

- Nu. De ce?

- Că ne așteptam.

Judecătorii l-au arestat pe agresor pentru 30 de zile, pentru că îl consideră periculos. Dacă va fi găsit vinovat, riscă peste 6 ani de închisoare.

Un atac similar a avut loc şi în luna martie, tot în București. Atunci un bărbat s-a răzbunat pe mașina fostei iubite, pentru că femeia îl blocase pe rețelele sociale. O cameră de supraveghere l-a surprins cum a sărit cu picioarele pe atutoturism, cât timp victima era în interior. Ba mai mult, a încercat să o tragă afară ca să o lovească. Femeia a cerut, ulterior, ordin de protecție. Numai anul trecut, în întreaga țară au avut loc peste 100.000 de cazuri de violență domestică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. A înnebunit când şi-a văzut soţia cu un alt bărbat în maşină şi s-a lansat într-un atac nebun. Ea l-a iertat, nu însă şi poliţiştii