Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal în tunelul Bahna, după ce un şofer bulgar a intrat pe contrasens

Accident grav pe Defileul Dunării, în Mehedinţi. Un şofer bulgar e în stare gravă la spital după ce, într-un tunel, a intrat cu TIR-ul pe contrasens. S-a izbit de un alt autocamion, condus regulamentar de un român. Impactul a fost atât de puternic încât una dintre maşinile de mare tonaj a fost târâtă 100 de metri.  

de Redactia Observator

la 11.10.2024 , 19:24

"A venit pe contrasens", a declarat șoferul român.

Imaginile dramatice sunt filmate la câteva secunde după accidentul care a avut loc în tunelul Bahna, pe Drumul Naţional 6, care face legătura între Orşova şi Drobeta Turnu Severin.

S-au ciocnit frontal în tunelul Bahna

Vezi și

Şoferul român, care transporta dulciuri, mergea către Herculane. Aproape de ieşirea din tunel s-a trezit în faţă cu TIR-ul înmatriculat în Bulgaria şi nu a mai putut să îl evite. În urma impactului, maşina de mare tonaj a conducătorului auto străin a fost împinsă 100 de metri şi a distrus peretele tunelului.

Pe acelaşi subiect

"Din lovitură l-a azvârlit aici şi probabil că el nu a mai putut acţiona la pedale şi aici s-a oprit motorul, de s-a oprit, dar lovitura se vede mult în spate. El era plin de sânge, mâna sigur e ruptă", a declarat un martor accident.

Pompierii au dus o luptă contracronometru pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate pe şoferul bulgar.

Clipe de groază trăite de șoferul român

"Am acționat cu accesoriile din dotare pentru extracție. Victima era conștientă. Am predat-o Serviciului Județean de Ambulanță. Intervenția fost o intervenție dificilă. Șoferul a fost încarcerat, pierdea mult sânge", a declarat Florin Alexandru Telmegan - ISU Drobeta.

Încă în stare de şoc, şoferul român le-a povestit poliţiştilor scenele de groază. "Am văzut că venea spre mine. A venit pe contrasens. A adormit, eu de unde să ştiu ce s-a întâmplat", a declarat șoferul român în fața polițiștilor.

După accident, circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers. Cozile s-au întins pe kilometri întregi.  Zona viaductului Bahna este cunoscută ca fiind una dintre cele mai periculoase de pe Defileul Dunării. În acelaşi tunel, două TIR-uri s-au lovit frontal şi în primăvara anului trecut, iar în 2021, la câţiva metri distanţă un şofer a murit strivit în cabina TIR-ului pe care îl conducea. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal în tunelul Bahna, după ce un şofer bulgar a intrat pe contrasens