Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Filmul cumplitului accident din Prahova, în care un bărbat acuzat de viol a luat încă o viaţă din dorinţa de a se sinucide. "Nu ştiu unde te-ai rătăcit"

Apar detalii şocante în urma tragediei din Prahova, în care doi şoferi, de 43 şi 23 de ani, au murit, iar un pasager de 19 ani este în stare gravă. Anchetatorii au refăcut filmul accidentului, iar detaliile sunt tulburătoare. Şoferul vinovat ar fi intrat intenţionat cu maşina pe contrasens, după o cursă nebună cu poliţia pe urme. Bărbatul era cercetat pentru că, vreme de doi ani, şi-ar fi violat nepoata, o copilă care are acum 13 ani. Individul i-ar fi recunoscut soţiei ororile şi i-ar fi spus că se va sinucide. Tânărul ucis în accident lucra la Camera Deputaţilor. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 19.06.2023, 19:46

Vezi și

Bărbatul de 43 de ani care a provocat accidentul ar fi comis mai multe orori. Şi-ar fi violat nepoata, încă de când copila avea 11 ani. Rudele spun că fetiţa stătea în vacanţe la familia individului. 

Filmul unei tragedii 

Cristina Filip, reporter Observator: Bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora chiar aici, în locuinţa lui. Fata îi era nepoată, iar mama a flat abia la finalul săptămnii trecute, când a anunţat şi poliţia. Relaţia dura de mai bine de doi ani. 

Femei: Fata venea la ei în casă de ani de zile, de când era mică, nu ştim ce declic, ce a fost în capul lui. Are doi copii, un băiat de 11 ani, unul de 18 ani.

Pe acelaşi subiect

- Dacă vă violează cineva, mai mergeţi în casa respectivă preţ de doi ani de zile?TAIE Probabil că a fost ceva de comun acord între ei. 

La un moment dat, soţia individului ar fi bănuit că se întâmplă ceva. Săptămâna trecută l-a confruntat pe bărbat, iar acesta ar fi recunoscut cumplita faptă. Soţia i-a spus totul mamei fetiţei care l-a şi reclamat pe individ.  

Vecin: A fost poliţia două zile, până ieri dimineaţa. Era plecat.

Speriat că poliţia e pe urmele lui, individul a fugit de acasă. Îninte să dispară, le-a spus rudelor că-şi va lua viaţa. 

Rudă: A spus că a greşit, şi-a recunoscut vina faţă de fiul cel mare, a spus că a făcut o greşeală. E groaznic, copiii sunt distruşi.

Ieri dimineaţă, un echipaj de poliţie l-a văzut la volan în satul Cătunu din Dâmboviţa. Familia anunţase agenţii că bărbatul vrea să-şi facă rău, aşa că au pornit pe urmele lui. Nu l-au convins să oprească şi l-au urmărit mai bine de 13 kilometri. În judeţul vecin, în Prahova, în localitatea Poienarii Burchii, pe un drum drept, bărbatul a intrat direct într-o maşină în care erau doi tineri. 

La volanul celeilalte maşini era Mihai Bercar. Un tânăr de 23 de ani, căruia destinul i s-a frânt tragic. Terminase facultatea de istorie, se logodise şi visa să fie un politician de succes. De un an era secretar general al tineretului în Filiala Forța Dreptei Prahova şi lucra la Camera Deputaţilor. Colegii de partid sunt şocaţi de pierdere. 

Femeie: Acum urma să dea licenţa, săptămâna asta. Un băiat deştept, cu perspective.

Amicul său, un băiat de 19 ani, este singurul care a supravieţuit. În stare gravă, el a fost transportat la Spitalul Floreasca din București, cu un elicopter al SMURD.

Specialiştii spun că dosarul de viol va fi clasat după moartea individului. După accident, soţia lui a scris pe pagina personală de Facebook că ştie cât a greşit soţul ei şi nu-şi explică unde s-a rătăcit. Între timp, fetiţa de 13 ani este consiliată de specialiştii de la Protecţia Copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Filmul cumplitului accident din Prahova, în care un bărbat acuzat de viol a luat încă o viaţă din dorinţa de a se sinucide. "Nu ştiu unde te-ai rătăcit"