Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ. Anastasia, o fetiță de 4 ani, a murit călcată în fața casei. Șoferița, fără permis, gonea cu peste 80 km/h

Tragedie după tragedie. O copilă de patru ani a sfârşit zdrobită de o maşină, în timp ce se juca cu prietenii în faţa casei. De vină pentru nenorocire este o tânără de 28 de ani. Femeia nu avea permis de conducere, ci doar nişte cursuri făcute în Suedia. Şoferiţa le-a spus anchetatorilor că se grăbea să ajungă la casa unchiului său, despre care tocmai aflase că s-a sinucis. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 20:23

Vezi și

Anstasia era la joacă pe o uliţă din satul Sticlăria, din Iași. Copila cu ochi mari, căprui, mereu veselă, împlinise patru ani în urmă cu două zile şi ieri sărbătorise cu prietenii şi Ziua Copilului. Jucau şotronul, râdeau şi se distrau. La un moment dat, copila ar fi vrut să traverseze strada. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede maşina condusă de femeia de 28 de ani cum goneşte. Avea o viteză de peste 80 de kilometri pe oră. Sunt ultimele imagini înainte de accidentul teribil. Şoferiţa o loveşte în plin pe copilă şi o aruncă pe asfalt. Totul, sub privirile îngrozite ale celor două surori mai mari.

Martor: Fetiţa a ieşit din spatele taxiului şi şoferiţa venea de la vale. A zis femeia că a claxonat de 3 ori. Şoferiţa venea la deal şi i-a ieşit fix în faţă.

Disperaţi, părinţii sună imediat la 112, după accident. Fetița era grav rănită

Oamenii iau copilul în braţe şi fug să se întâlnească cu salvatorii pe drum. În zadar. Fetiţa nu a mai putut fi salvată.

Pe acelaşi subiect

Femeia de la volan nu are permis de conducere. S-ar fi urcat în maşină, după ce ar fi aflat că unchiul său s-a spânzurat. 

Localnic: A sunat-o soacră-sa. Vino că e...

Reporter: Chiar s-a spânzurat?

Localnic: Da. Mai devreme l-a luat maşina.

Șoferița nu avea permis auto românesc

La audieri, femeia le-ar fi spus poliţiştilor că ar avea nişte cursuri de conducere obţinute în Suedia. 

Până când autorităţile se lămuresc dacă e adevărat sau nu, şoferiţa este reţinută. Cazul nu este unul izolat. Doar în primele patru luni ale anului, aproape 1.700 de indivizi s-au crezut mai presus de lege, s-au urcat la volan fără permis şi mulţi dintre ei au distrus destine.

Prinşi de poliţişti, şoferii fără permis au dat vina pe o urgenţă care nu putea fi amânată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ. Anastasia, o fetiță de 4 ani, a murit călcată în fața casei. Șoferița, fără permis, gonea cu peste 80 km/h