Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum a intrat un tânăr din Vaslui cu pieptul în furca unui tractor, din neatenție. A fost la centimetri de moarte

Incident şocant la Vaslui. Un adolescent de 17 ani a fost la un pas de moarte după ce a intrat cu pieptul într-una dintre furcile de metal ale unui tractor. Băiatul se uita în telefon şi nu era atent pe unde merge. Se afla în curtea casei, acolo unde tatăl lui folosea tractorul pentru a transporta baloţi de paie. Adolescentul a ajuns în stare gravă la spital. 

de Redactia Observator

la 23.08.2022, 19:35

Vezi și

Accidentul teribil s-a produs în satul Şuletea din Vaslui. <ANIMATIE> Tatăl băiatului muta baloţii de paie din curte în hambar, cu ajutorul unui tractor. Cu ochii ţintă în telefon, fiul său i-a ieşit în cale şi a intrat cu pieptul într-una dintre ghearele de metal ale tractorului.

Bunica victimei: S-a dus la WC și, când a venit, eu cred că avea telefonul în mână. Se cunoaște, atât e intrat aici, la inimă, fierul ăla, în piept. E un tractor cu gheare. Cu telefonul, nu a văzut că intră în fierul ăla. Doar avea loc pe unde să meargă. 

Îngroziţi, părinţii au sunat imediat la 112. Medicii l-au găsit pe tânăr conştient

Vecin: Ajută la încărcat la remorcă, el (n.r. tatăl) face baloţii rotunzi şi cu asta (n.r. tractorul) încarcă. Ajută la ridicarea baloţilor. 

Pe acelaşi subiect

Dr. Dan Ungureanu, SAJ Vaslui: S-a izbit frontal de un tractor ce prezenta în faţă o furcă, un obiect ascuţit metalic. Copilul a fost găsit conștient și coerent, dar cu o plagă penetrantă toracică adâncă la nivelul sternului și cu durere foarte mare. 

Băiatul a primit îngrijiri medicale, a fost stabilizat şi transportat la Spitalul din Bârlad. Ulterior, a fost mutat la Spitalul de Copii din Iaşi. 

Tamara Rosu Solange, medic şef UPU Spitalul de Copii Iaşi: Este stabil respirator şi hemodinamic. A făcut investigaţii imagistice care exclud leziunile cu risc vital. 

Vecinii sunt şi ei şocaţi de întâmplare

Vecin: E o catastrofă foarte mare pentru familia asta. Nu am cuvinte, mi s-a făcut pielea de găină. Probabil neatenţia. Nu a fost atent.

Vecin: Sunt oameni cuminţi, cuminţi. N-au făcut rău la nimeni.

Întâmplarea tragică putea fi evitată dacă adolescentul şi-ar fi dezlipit privirea din telefon. Anual, în România se produc sute de accidente mortale pentru că pietonii traversează cu ochii în smartphone-uri sau ascultă muzică la căşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum a intrat un tânăr din Vaslui cu pieptul în furca unui tractor, din neatenție. A fost la centimetri de moarte