Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Animație grafică. Cum a sărit din maşină tânărul drogat din Ploiești. Un alt şofer era să-l strivească

Un tânăr drogat s-a jucat cu viaţa lui dar a pus-o în pericol şi pe a altora pe o şosea din Prahova! Băiatul a sărit dintr-o maşină, în timp ce şoferul conducea cu viteză pe şoseaua de centură a oraşului Ploieşti. Un alt conducător auto a fost cât pe ce să îl strivească. S-a ales cu răni serioase la cap şi a fost dus de urgenţă la spital. Vă avertizăm, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. 

de Cristi Georgescu

la 07.06.2022 , 19:29

Luni, ora 19.00. Tânărul teribilist era în maşină cu doi prieteni şi se întorceau din Bucureşti. Erau pe Centura de Vest a Ploieştiului, când băiatul de 22 de ani a început să fie din ce în ce mai neliniştit. Sub influenţa drogurilor, a deschis portiera din dreapta şoferului şi a sărit, deşi circulau cu viteză. S-a lovit violent de şosea şi s-a rostogolit de câteva ori pe caldarâm. O maşină care mergea pe banda alăturată l-a evitat în ultima secundă.

La un pas de tragedie 

Mihai Dinu, Serviciu Rutier Drumuri Naționale și Europene: Vor fi efectuate testări privind consumul de substanţe psihoactive.

Vezi și

Băiatul a ajuns la spital cu răni grave la cap. Tot acolo, medicii au stabilit că luase metamfetamină şi canabis. Potrivit unor surse din anchetă, ar consuma droguri des şi ar fi şi depresiv. De altfel, şoferul maşinii le-a povestit poliţiştilor că prietenul lui era extrem de agitat înainte să comită gestul necugetat.

Pe acelaşi subiect

Șofer-reporter: - Era în sevraj? Era agitat înainte să sară?

- E extraterestru!

Şi tânărul de 21 de ani care se afla la volanul maşinii a fost testat antidrog, dar rezultatul a fost negativ.

Reporter: De ce a sărit cel din maşina ta?

Circulaţia pe prima bandă a sensului de mers Ploieşti-Braşov a fost oprită timp de o oră, după aventura tânărului. Cercetările sunt departe de a se fi încheiat însă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cristi Georgescu Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Animație grafică. Cum a sărit din maşină tânărul drogat din Ploiești. Un alt şofer era să-l strivească