Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Două femei din Capitală, băgate în spital de un poliţist local care a pierdut controlul unei maşinuţe electrice: ''A aruncat-o, a lovit-o cu capul de copac''

În parcuri, a ajuns să fie aproape ca pe şosele. Două femei au ajuns la spital după ce au fost victimele unui accident cel puţin bizar. S-a întâmplat în Parcul IOR din Capitală, unde un poliţist local a pierdut controlul volanului unei maşinuţe electrice. Bărbatul era în timpul serviciului.

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 31.08.2021, 19:45

Vezi și

O plimbare în parc s-a terminat la spital pentru două femei. Un polițist local, care patrula prin parcul IOR de la volanul unei mașinuțe electrice, le-a lovit în plin. Andreea, una dintre victime, a povestit în exclusivitate pentru Observator cum s-a întâmplat.

Andreea, victimă: La un moment dat, aud "Atenție!", întorc capul, din dreapta venea. Pe una dintre prietene a aruncat-o, a lovit-o cu capul de copac. Mie mi-a prins piciorul între mașină și bancă. Nu știu ce a făcut. O fi încurcat pedalele, o fi fost stricată.

Martorilor nu le vine să creadă ce-au văzut. Rănite grav, femeile de 33, respectiv 46 de ani au fost transportate de urgență la spital. 

Andreea, victimă: Oasele sunt rupte, 4 dintre ele. Este o incizie destul de mare. A reușit să mă opereze, mi-a pus niște șuruburi. Astăzi am fost eu, mâine poate să fie un copil, un bătrân.

Pe acelaşi subiect

Nu-şi explică nimeni ce s-a întâmplat, mai ales că poliţistul nu băuse. 

Diana Sarca, Poliția Capitalei: Conducătorul acelui vehicul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

Oamenii spun că prin parc n-ar trebui să se meargă ca la raliu. 

''E extrem de periculos. În loc să fim în siguranță, ne trezim accidentați de oamenii care ar trebui să ne protejeze practic.''

''Mi s-ar părea mai în siguranță să nu se meargă cu mașinuțe pe aici, mai ales că sunt copii care aleargă peste tot.''

Două anchete au fost deschise în urma incidentului

După accident, toate cele șase mașinuțe electrice ale Poliției Locale Sector 3 au fost retrase la baza din Parcul IOR. Iar pe aleile parcului oamenii spun că n-au mai văzut nicio patrulă de poliție. 

''N-am văzut niciun echipaj de poliție.''

Pe numele agentului care a zdrobit două femei au fost deschide două anchete: una penală, de către polițiștii de la Secția 12, și una disciplinară, de către Primăria Sectorului 3 în subordinea căreia se află Poliția Locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Două femei din Capitală, băgate în spital de un poliţist local care a pierdut controlul unei maşinuţe electrice: ''A aruncat-o, a lovit-o cu capul de copac''