Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Subprefectul Sălajului, strivit de un acoperiş greu de o tonă, la o întâlnire cu aleşii din judeţ

Subprefectul din Sălaj a avut parte de o moarte teribilă. Era la o întâlnire cu mai mulţi aleşi din judeţ când, foişorul sub care discutau, s-a prăbuşit. Acoperişul greu de o tonă l-a prins ca într-o menghină. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 21.06.2022, 19:39

Vezi și

Subprefectul Sălajului era la o întâlnire cu mai mulţi aleşi din judeţ. Virgil Ţurcaş fusese invitat la o discuţie despre gestionarea deşeurilor în satul Hurez. Politicienii erau sub un foişor din lemn. O rafală de vânt ar fi declanşat catastrofa.

Stâlpii care susţineau acoperişul foişorului, groşi de 30 de cm, au cedat pur şi simplu de la bază ca nişte beţe de chibrituri. Iar acoperişul s-a făcut una cu pământul. Structura grea de peste o tonă l-a prins pe bărbatul de 52 de ani ca într-o menghină între grinzi şi beton.

Jacodi Lucian Andrei, purtător de cuvânt ISU Sălaj: Au fost trimise imediat mai multe echipaje şi ambulanţe la faţa locului.

Pentru că bărbatul să poată fi scos de sub structura grea de peste o tonă, salvatorii au fost nevoiți să taie cu drujbele fiecare grindă din acoperiș. A fost dus la 5 km distanţă, unde îl aștepta un elicopter, dar inima i s-a oprit înainte de a fi urcat la bordul acestuia. Alte trei persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Pe acelaşi subiect

Virgil Ţurcaş era la al treilea mandat în prefectura Sălaj

Sebastian Olaru, purtator de cuvânt Prefectura Salaj: Domnul Virgil a fost de două ori prefect al judeţului Sălaj. Suntem profund îndureraţi de acest tragic eveniment. Era o persoană sociabilă, optimistă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi trebuie să afle cum s-a produs tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Subprefectul Sălajului, strivit de un acoperiş greu de o tonă, la o întâlnire cu aleşii din judeţ