Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Patru tineri morţi într-un accident în Bihor. Prietenii îi pregăteau uneia dintre victime o petrecere surpriză

Sfârşit dramatic pentru patru tineri. Drumul spre serviciu s-a transformat în drumul spre moarte după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un camion pe DN 1 în Bihor.Unul dintre tineri trebuia să-şi serbeze majoratul în mai puţin de două luni, iar familia îi pregătea o petrecere-surpriză.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 20:07

Drumul pe care îl făceau în fiecare zi către muncă a devenit drumul morţii pentru patru tineri. Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 1, în localitatea Uileacu de Criş. Şoferul în vârstă de 39 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrases. S-a izbit de un TIR care mergea regulamentar.

"În urma accidentului a rezultat decesul a patru persoane, toți cu vârsta cuprinsă între 15 și 39 de ani", a declarat Adrian Cioară, șef IPJ Bihor.

Sfârşit dramatic pentru patru tineri

Vezi și

Trei dintre bărbaţi au plecat din localitatea Almașu, Sălaj, la ora 5 dimineață și au mers spre Huedin, pentru a-l lua pe colegul lor de muncă. Voiau să ajungă în Bihor, unde aveau de făcut lucrări in domeniul construcțiilor. 

Pe acelaşi subiect

"Mergea la muncă, la Oradea cu băieții ăștia. Nu era, cum să zic. Cu alcoolul. Muncitori, nu umblau cu afaceri, cu nu știu ce, trăiau după munca lui", a declarat un vecin.

Băiatul de 17 ani care şi-a pierdut viaţa în tragicul accident urma să facă în mai puţin de două luni 18 ani. Prietenii şi părinţii lui plănuiau să-i facă o petrecere surpriză. Acum îi pregătesc înmormântarea.

"Am zis ca îi facem majoratul fără să știe el. Cu prietenii, cu neamurile să se bucure și uite că nu se mai poate", a declarat o rudă a băiatului de 17 ani. 

Impactul a fost atât de puternic, încât a înspăimântat oamenii din zonă.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă in forma agravantă și au apelat la specialiști pentru a verifica starea tehnică a mașinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Patru tineri morţi într-un accident în Bihor. Prietenii îi pregăteau uneia dintre victime o petrecere surpriză