Antena Meniu Search
x

ANM a emis o prognoză meteo specială pentru Bucureşti! Fenomenele vor fi prezente în Capitală până diseară, la ora 20.00 (Video)

Vremea se va încălzi în Bucureşti, dar va a fi în general închisă, potrivit prognozei meteo pentru Capitală, publicată de ANM.

ANM a emis o prognoză meteo specială pentru Bucureşti! Fenomenele vor fi prezente în Capitală până diseară, la ora 20.00

Vremea se va încălzi în Bucureşti, dar va a fi în general închisă, potrivit prognozei meteo pentru Capitală, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie. 

Potrivit ANM, în intervalul 17 ianuarie, ora 08:00 - 17 ianuarie, ora 20:00, vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie și se menține probabilitatea de formare a poleiului. 

Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi de 4 - 5 grade Celsius. 

Ninsori şi viscol în jumătate de ţară

Până în această seară, la ora 20.00, este valabilă o informare meteo de ninsori şi viscol în jumătate de ţară. În cursul zilei de miercuri (17 ianuarie) mai ales în zona Carpaților Meridionali. Vântul va prezenta intensificări cu precădere în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 70...80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.      

În sudul Banatului, apoi și în cea mai mare parte a Olteniei și a Transilvaniei vor fi precipitații mixte și depuneri de polei.

De asemenea, vor fi precipitații sub formă de ninsoare, lapoviță și ploaie, polei și intensificări ale vântului. Precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a țării.

La început vor fi mai ales ninsori, ce se vor transforma treptat în lapoviță și ploaie și vor favoriza producerea de polei în Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei, local în Banat și pe arii restrânse în rest, cu precădere în Muntenia și Moldova. Cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și izolat 30…35 l/mp, cu precădere în zonele de munte și în sud-vest.

Potrivit informării ANM, vântul se va intensifica, cu viteze de 50...55 km/h în regiunile vestice, dar mai ales în zona de munte, unde temporar vor predomina ninsorile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » ANM a emis o prognoză meteo specială pentru Bucureşti! Fenomenele vor fi prezente în Capitală până diseară, la ora 20.00 (Video)