Antena Meniu Search
x

Nouă români sub microbuzul în care erau, răsturnat după ce a lovit un TIR, în Austria (video)

Nouă români au fost vicmele unui accident în Austria, fiind găsiț sub microbuzul în care erau, răsturnat după ce a lovit un TIR.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.10.2020, 17:48

  • Șoferul microbuzului, un român are 32 de ani.
  • 65 de alvatori au intervenit la locul accidentului.

A fost declanșat planul roșu de intervenție și 65 de pompieri și paramedici, din 7 echipaje, au intervenit la locul unui accident cu 9 români vicime. Microbuzul nîn care aceștia călătoreau spre Slazburg s-a răsturnat după o coliziune cu un camion fiind avariat serios, vineri noaptea, în jurul orei 00:30.

"Un român în vârstă de 32 de ani și-a condus camioneta, cu alte opt persoane din România, în direcția Salzburg. A existat o ușoară coliziune cu un vehicul greu la joncțiunea Haid, din motive necunoscute, condus de un sârb de 41 de ani.

Vehiculul șoferului de 32 de ani a derapat, a lovit balustrada din deapta, s-a rostogolit și s-a răsturnat, rămânând pe plafon, grav deteriorat. În accident, trei ocupanți ai autoutilitarei au fost răniți. Au fost duși la UKH și la Kepler Uniklinikum Linz.", a anunțat poliția, citată de laumat.at.

"Zece persoane au fost implicate în accident, dintre care trei au fost rănite, două grav și una ușor. Când salvatorii au sosit la locul accidentului, s-a constatat că un microbuz era răsturnat.

Pe acelaşi subiect

După investigații suplimentare, s-a descoperit apoi că zece persoane se aflau în el. Oamenii au fost evalați și doar trei erau răniți, mulțumesc lui Dumnezeu, restul erau nevătămați. Provocarea a fost că era un microbuz românesc, dialogul trebuia să aibă loc în limba engleză.

Crucea Roșie a venit cu cinci vehicule de ambulanță și două vehicule de ambulanță locale.", a relatat Wolfgang Rabeder, ofițer de serviciu de la Crucea Roșie Linz-Land.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autostrada Wels a fost închisă timp de aproximativ trei ore între joncțiunea Haid și joncțiunea autostrăzii Weißkirchen an der Traun, în direcția Passau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Nouă români sub microbuzul în care erau, răsturnat după ce a lovit un TIR, în Austria (video)