Antena Meniu Search
x

Antena 1 da liber la distractie de Paste

Avem liber la distractie de Paste. Totul e sa fiti cu ochii pe Antena 1. V-am pregatit editii speciale ale show-urilor pe care le iubiti. De la noi, aflati cele mai importante stiri, cu noi cantati, dansati, radeti si castigati

Vezi și

Jean Paler, Sofia Vicoveanca si Cristina Spatar ne iau in primire de dimineata. Sunt invitati acasa la Dani in prima zi de Paste. Vladut, cel mai matinal bucatar, intinde masa cu un meniu de sarbatoare. Iar din bucatele lui gusta si Maria Dragomiroiu, Dj Rinno si Sylvia.

O scurta repriza de Observator la ora 13.00 si apoi, avem Splendoare de Sarbatoare la Antena 1. Gazda este Mirela Boureanu Vaida.

Dupa-amiaza, este dedicata show-ului Superbingo Metropolis. Spectacolul revine la Antena 1 cu Romica Tociu si Cornel Palade, alaturi de un nou cuplu, Mihai Mitoseru si Daniela Crudu.

Seara, se incheie cu a doua semifinala a super show-ului „Romania Danseaza". Juratul Mihai Bendeac o revede intre concurenti pe fosta sa iubita, Andreea Popescu.

Luni, in cea de a doua zi de sarbatoare, la Antena 1, luam pranzul cu Nae si Vasile. Urmeaza Simona Gherghe cu o editie speciala a emisiunii Acces Direct.

Seara, avem super showul Te cunosc de Undeva. CRBL va deveni Missy Elliott, Pepe in rolul Catanga va canta alaturi de. Catanga, iar Anda si Connect-R vor fi Jay Z si Alicia Keys.

Sunt zile speciale la Antena 1, dar romanii au liber la distractie si relaxare si la Euforia TV, Antena 2 si GSP TV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Antena 1 da liber la distractie de Paste