Antena Meniu Search
x
LIVE

Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape lansează ajuteu.ro, platforma care împlinește vise

Să primeşti şi să dăruieşti - sunt cele două gesturi care schimbă vieţi şi unesc oameni. Sunt darurile pe care Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape le pregătesc împreună cu voi.

De Redactia Observator la 15.11.2019, 13:53
Vezi și

Să primeşti şi să dăruieşti - sunt cele două gesturi care schimbă vieţi şi unesc oameni. Sunt darurile pe care Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape le pregătesc împreună cu voi. De ziua noastră, a Antenei 1, pe 29 noiembrie mai exact, dăm startul unei campanii unde dorinţele prind viaţă. Platforma Ajuteu.ro este locul în care vă puteţi împlini o dorinţă sau puteţi dărui bucurie celor din jur.

Imagineaz-ţi cum ar arata lumea daca toti am spune Ajut eu. Câţi copii ar incepe o noua zi cu un zambet, cate familii ar incepe o noua viata, cate visuri mari s ar implini din gesturile noastre mici, puse unul langa altul.

Şi câte inimi ar bate cu bucuria unui vis împlinit. Dorinţele lor sunt în mâinile noastre. Anul acesta, de ziua noastră, sărbătorim altfel. În loc de La mulţi ani, Antena 1! spunem Ajut eu.

Sandra Stoicescu: Eu stiu ca tu ai o dorinta si daca eu stiu ca poate fi implinita cu ajutorul unui alt om sau o companie o sa scriu acolo. Sau poate eu am o dorinta si n-am putut să inscriu acolo povestea mea. Romanii vor sti sa cearna si sa propuna oameni care nu pot sa faca singuri asta ca e vorba de o calatorie, o persoana celebra.

Mecanismul este foarte simplu. Platforma Ajuteu.ro este locul unde visurile se împlinesc. Aici, oricine poate să-şi pună o dorinţă sau să ajute la împlinirea alteia. Pentru că să primeşti şi să dăruieşti sunt bucuriile care leagă oameni.

Andrei Radu: Îmi doresc ceva pt părinţii mei care au depus efort şi atâţia bani în mine, o vacanţă, nu au mai avut o vacanţă de un timp îndelungat, din cauza operaţiilor. Mi-aş dori să-i văd şi pe ei zambind, fiind fericiţi, că stres au avut destul.

Pe 29 noiembrie, Sandra Stoicescu va gazdui prima gală a campaniei. Într-o ediţie specială, de sărbătoare, va fi alături de vedetele Antena 1 şi de Fundaţia Mereu Aproape. Îi veţi cunoaşte pe eroii poveştilor noastre, iar dorinţele vor fi împlinite cu ajutorul telespectatorilor.

Carmen Moise: Noi ne imaginam ca in perioada asta în Tolba lui Moş Crăciun o să ajungă nişte vise din alea mari pe care trebuie sa le inghesuim într-o cutie mică. Copiii frumosi, eroii acestei povesti, isi doresc niste lucruri atat de simple incat dumneavoastră, cei care ne primiti si ne priviti, o sa va fie atat de simplu incat o sa spuneti peste noapte atat de usor Eu ajut sau Ajut eu!

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Antena 1 şi Fundaţia Mereu Aproape lansează ajuteu.ro, platforma care împlinește vise