Antena Meniu Search
x

Antena Group intră pe piaţa locurilor de muncă, cu site-ul de anunţuri JobZZ.ro

Antena Group a lansat în data de 29 martie 2017 JobZZ.ro, cel mai nou site de anunțuri dedicat ofertelor de muncă din țară și din străinătate. JobZZ.ro este o platformă de recrutare online unde angajatorii postează gratuit anunțuri cu locuri de muncă pentru a fi văzute de potențialii candidați.

Antena Group a lansat în data de 29 martie 2017 JobZZ.ro, cel mai nou site de anunțuri dedicat ofertelor de muncă din țară și din străinătate. JobZZ.ro este o platformă de recrutare online unde angajatorii postează gratuit anunțuri cu locuri de muncă pentru a fi văzute de potențialii candidați.

JobZZ.ro are, inca de la lansare, peste 20.000 de anunturi cu oferte de munca, atat din Romania, cat si din strainatate, din toate domeniile de activitate, împărțite pe categorii, ca de exemplu: agricultură, construcții, transport, vânzări, ș.a.m.d.

JobZZ.ro este cea de-a treia verticala de anunturi pe care intra Antena Group, dupa lansarea HomeZZ.ro (anunturi imobiliare) si CarZZ.ro (auto), din a doua parte a anului trecut. Antena detine si site-ul de anunturi generaliste Lajumate.ro, care cu peste 1,1 milioane de anunturi este cel mai mare site de profil 100% gratuit din Romania.

“Noi ne adresăm atât companiilor cât și persoanelor care au nevoie să se întâlnească rapid pe piața forței de muncă, si de aceea am dezvoltat un produs simplu, rapid, mobil și fără restricții în ceea ce privește adăugarea de anunțuri. De aceea, pe JobZZ.ro, orice angajator poate publica GRATUIT oricâte anunțuri cu locuri de muncă”, a declarat Mihai Pilca, marketing manager al diviziei de anunțuri din cadrul Antena Group, divizie ce cuprinde site-ul generalist Lajumate.ro și platformele de anunțuri specializate CarZZ.ro, HomeZZ.ro și JobZZ.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Prin platforma pe care le-o punem la dispoziție, utilizatorii români care îsi caută un loc de muncă pot intra în contact direct cu angajatorii. Avem deja zeci de mii de oferte cu locuri de muncă disponibile, atât în România cât și în străinătate. Practic, asigurăm absolut orice român de șansa de a găsi un loc de muncă mai bun”, a adăugat Mihai Pilca.

In plus, fiecare anunț postat pe JobZZ.ro va fi vizibil inclusiv pe site-ul generalist de anunturi Lajumate.ro și astfel se va bucura de o dublă vizibilitate, crescand sansa angajatorilor sa isi gaseasca rapid candidatii doriti.

Lajumate.ro este, în prezent, cel mai mare site de anunțuri 100% gratuite din România. Lansat la sfarsitul anului 2015, pe site-ul Lajumate.ro se gasesc peste 1 milion de anunțuri active din toate categoriile. In total, pana in prezent, peste 1 milion de utilizatori romani au adaugat spre vanzare cel putin un produs sau serviciu. Traficul majoritar al proiectului Lajumate.ro vine din zona mobila, cu peste 1 milion de aplicatii instalate (atat Android, cat si iOS).

HomeZZ.ro a fost lansat in Iulie 2016 si este in prezent cel mai mare site de anunţuri imobiliare din România, din punct de vedere al bazei de date, cu peste 200.000 de anunturi cu proprietăţi de vanzare sau de închiriat.

CarZZ.ro, cel de-al doilea site de verticală, a fost lansat la sfârşitul anului 2016, şi are în prezent peste 130.000 de anunţuri din domeniul auto, fiind cel mai mare site de profil din România, dupa numărul ofertelor active.

JobZZ.ro este asftel ultimul site de anunturi lansat de Antena Group, fiind dedicat pietei de locuri de munca. Inca de la lansare, pe JobZZ.ro pot fi gasite peste 20.000 de anunturi cu oferte de munca, atat din Romania, cat si din strainatate.

Mai multe detalii AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Antena Group intră pe piaţa locurilor de muncă, cu site-ul de anunţuri JobZZ.ro