Meniu
Search
x

Secretarul general al Guvernului a anunțat că nu mai sunt paturi la ATI, apoi s-a răzgândit, modificându-și postarea

Antonel Tănase, secretarul general al Guvernului, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că locurile la Terapie Intensivă s-au epuizat, medicii sunt obosiți, iar personalul medical este epuizat. Ulterior, el a revenit asupa mesajului, modificându-l.

De Cristian Ionescu la 10.11.2020, 18:31

Antonel Tănase: "Toate paturile ATI sunt ocupate, medicii sunt obosiți, personalul medical este epuizat. Nu vrem să ajungem în situații disperate, de aceea Guvernul Orban alege să salveze vieți în detrimentul populismului ieftin. Alternativa, spun <specialiștii în politică> era să lăsăm oamenii să se îmbolnăvească și să supraviețuiască cine poate. Dar este asta ceva ce putem avea pe conștiință? Nu. De aceea, oricât de neplăcute sunt noile măsuri, ele trebuie respectate pentru că orice român are dreptul la viață și la sănătate"

Secretarul general al Guvernului a revenit după trei ore asupra postării, modificând afirmația că nu mai sunt paturi la ATI, precizând că "Paturile ATI se ocupă din ce în ce mai repede".

Facebook oferă opțiunea de a vizualiza modificările unui mesaj, apăsând pe cele trei puncte din dreapta postării accesând apoi secțiunea: "vezi istoricul editărilor".

Doamnelor și domnilor, este din ce în ce mai greu să discutăm civilizat despre măsurile luate de Guvern împotriva...

Publicată de Antonel Tanase pe Marţi, 10 noiembrie 2020

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Secretarul general al Guvernului a anunțat că nu mai sunt paturi la ATI, apoi s-a răzgândit, modificându-și postarea