Antena Meniu Search
x

Apel DISPERAT pe Facebook după ce o fetiţă de 13 ani a dispărut: 'Copil dispărut! Nu este o glumă!'

O fetiţă de 13 ani, din Berca, a fost dată în urmărire generală după ce a dispărut fără urmă. Elena Alexandra a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Elena Alexandra a dispărut de acasă după ce le-a cerut voie părinţilor să iasă la joacă

UPDATE ora 15.10. Copila dispărută a revenit acasă, în această după-amiază, urmând a fi interogată de Poliţie cu privire la locurile în care a umblat şi dacă a fost victima vreunei infracţiuni.

O fetiţă de 13 ani, din Berca, a fost dată în urmărire generală după ce a dispărut fără urmă. Elena Alexandra a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Ieri, Elena Alexandra Groasă, a plecat de acasă, în jurul orei 15:00, după ce le-a cerut voie părinților să iasă afară la joacă. Apropiații o știu ca pe un copil cuminte, care nu a creat probleme și care n-a plecat niciodată de acasă.

Imediat după ce a dispărut, fetiţa şi-a închis telefonul mobil. Disperaţi, părinţii au căutat-o ore în şir, iar ulterior au sunat la Poliţie.

Pe acelaşi subiect

Părinții sunt disperați și spun că fetița lor nu avea niciun motiv să plec de acasă. Avea o situație școlară bună și nu crea probleme, scrie reporterbuzoian.ro.

Prietenii şi rudele Elenei au postat pe Facebook un apel disperat pentru găsirea fetei, postarea fiind distribuită de sute de persoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Apel DISPERAT pe Facebook după ce o fetiţă de 13 ani a dispărut: 'Copil dispărut! Nu este o glumă!'