Antena Meniu Search
x

Apel al Poliției pentru prinderea tânărului care și-a aruncat tatăl de la etaj: 'Dacă îl vedeți, sunați la 112' (Video)

Polițiștii din județul Neamț sunt în alertă și îl caută fără încetare pe tânărul de 30 de ani care a fost filmat în timp ce își arunca tatăl de la etaj.

Polițiștii din județul Neamț sunt în alertă și îl caută fără încetare pe tânărul de 30 de ani care a fost filmat în timp ce își arunca tatăl de la etaj.

Călin Cătălin Vârgolici, în vârstă de 30 de ani, din Roman, este căutat pentru tentativă de omor, după ce, ieri după-amiază, a fost filmat în timp ce și-a aruncat propriul tată de la etajul trei al blocului în care locuia.

"Bărbatul se numește Vârgolici Călin Cătălin în vârstă de 30 de ani, din municipiul Roman, iar semnalmentele acestuia au fost diseminate către toți polițiștii fiind efectuate activități de căutare la nivelul județului Neamț. Semnalmente: înălțime 1,80m, circa 85 kg, constituție atletică, nebărbierit, fața avală, ochi căprui, păr negru, vorbirea normala. Ultima dată a fost văzut îmbrăcat cu o geacă de piele neagră și pantaloni negri. Bărbatul este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră. Orice persoană care poate oferi informații despre cel în cauză, este rugată să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de poliție", se arată în comunicatul Poliției.

Pe acelaşi subiect

Totul s-a întâmplat, ieri, în jurul orei 15.30, în cartierul numit "Pietonal" din Roman.

Un taximetrist aflat în zonă a văzut un bărbat care stătea atârnat de balustrada unui balcon de la etajul al treilea și a crezut că acesta vrea să se sinucidă. Uimit, scoate telefonul şi filmează.

Tanarul din Roman care si-a aruncat tatal de la etaj este cautat de Politie

La câteva momente după, se vede cum un alt bărbat, aflat în interiorul apartamentului, în loc să-l ajute pe om să revină în casă, îi desprinde cu o mişcare violentă mâna, iar bătrânul se prăbuşeşte în gol.

Victima se loveşte mai întâi de acoperişul balconului de la etajul întâi, apoi cade pe zăpada din faţa magazinelor aflate la parterul blocului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Apel al Poliției pentru prinderea tânărului care și-a aruncat tatăl de la etaj: 'Dacă îl vedeți, sunați la 112' (Video)