Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mămică din Oradea a rămas închisă la Grădina Zoologică împreună cu cei trei copii: 'Ne gândeam lângă care animale flămânde vom dormi'

O mămică și cei trei copii ai ei au rămas închiși la Grădina Zoologică din Oradea, după ce angajații au închis porțile și au plecat acasă.

de Redactia Observator

la 24.02.2018 , 14:04

O mămică din Oradea a rămas închisă la Grădina Zoologică împreună cu cei trei copii - ebihoreanul.ro

O mămică și cei trei copii ai ei au rămas închiși la Grădina Zoologică din Oradea, după ce angajații au închis porțile și au plecat acasă.

Totul s-a întâmplat joi seară, atunci când femeia din Oradea, împreună cu cei trei copii ai ei, doi gemeni în vârstă de 2 ani și un bebeluș de 5 luni, s-a trezit închisă la Grădina Zoologică pentru că nu și-a dat seama că a rămas în interior după ora închiderii.

Mai mult, nici angajații grădinii nu s-au deranjat să caute dacă mai sunt oameni în interior sau să anunțe că închid porțile, motiv pentru care Cătălina și copiii ei au rămas împreună cu animalele.

Articolul continuă după reclamă

"Visul oricărui copil a devenit pentru noi azi realitate: am fost închişi în grădina zoologică! Da, exact. Pe dinăuntru. Nu a contat că sunt cu un nou-născut şi cu gemenii de 2 ani în frig şi ploaie", a scris Cătălina, pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Angajații Grădinii Zoo din Oradea au închis la ora 17.00 și abia după două ore, în jurul orei 19.00, după ce soţul Cătălinei, alertat de femeie, a sunat la Poliţie, unul dintre ei s-a întors și a deshis poarta.

Mămica nu este supărată că Grădina s-a închis înainte de program, ci pentru că nu s-a verificat dacă în interior mai erau vizitatori şi, mai ales, pentru că nu s-a anunţat la megafoane închiderea.

"La un moment da, ne gândeam lângă care animale flămânde ne vom face adăpost", a mai povestit mămica pentru jurnaliștii de la ebihoreanul.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O mămică din Oradea a rămas închisă la Grădina Zoologică împreună cu cei trei copii: 'Ne gândeam lângă care animale flămânde vom dormi'