Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Aproape 4.000 de jucării periculoase, descoperite la Constanţa. Marfa contrafăcută a fost adusă din Bulgaria

Aproape patru mii de jucării contrafăcute au fost găsite în două microbuze din Bulgaria, la Constanţa. Marfa contrafăcută depistată valorează peste 200.000 lei.

de Redactia Observator

la 22.11.2017 , 15:47

Aproape patru mii de jucării contrafăcute au fost găsite în două microbuze din Bulgaria, la Constanţa. Marfa contrafăcută depistată valorează peste 200.000 de lei.

Aproape patru mii de jucării contrafăcute, în valoare de peste 200.000 de lei au fost descoperite de poliţiştii de frontieră constănţeni în două microbuze înmatriculate în Bulgaria, care doreau să intre în ţară, bunurile fiind destinate unei societăţi comerciale din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă s-au prezentat pentru a intra în ţară doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 46 de ani, respectiv 56 de ani, călătorind cu două microbuze înmatriculate în ţara vecină.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii de frontieră au solicitat sprijinul Biroului Vamal Constanţa Sud pentru identificarea produselor contrafăcute, iar în urma controlului efectuat împreună cu inspectorii vamali au fost descoperite 3.828 de jucării,  în valoare de 205.896 de lei.

În timpul cercetărilor, unul dintre cetăţenii bulgari, în vârstă de 46 de ani, a declarat că întreaga cantitate de jucării îi aparţine şi a fost cumpărată din Bulgaria cu patru mii de leva, pentru a fi vândută în România, mărfurile având ca destinatar o societate comercială din Bucureşti.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Aproape 4.000 de jucării periculoase, descoperite la Constanţa. Marfa contrafăcută a fost adusă din Bulgaria