Antena Meniu Search
x

Video Aproape o oră s-au chinuit medicii s-o readucă la viaţă pe fata de 15 ani căzută de pe bloc, în Alba. A fost în zadar

Tragedie în Alba Iulia. O fată de 15 ani a murit după ce a căzut de pe blocul cu 10 etaje în care locuia. Martorii spun că, în cădere, fata s-ar fi lovit de câteva cabluri care atârnau în jurul blocului. Chiar şi aşa, tânăra a suferit leziuni severe, iar medicii n-au mai putut sa o salveze.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 13:41

Vezi și

Tragedia s-a petrecut ieri după-amiază, în jurul orei 17:00.

A căzut de pe bloc.

Eu am văzut-o de sus, de pe balcon, de la etajul 4 din blocul de vis-a-vis.

În cădere, fata de 15 ani s-ar fi lovit de câteva cabluri care atârnau în jurul blocului. Vecinii care au văzut scena au sunat imediat la 112, în speranţa că fata poate fi salvată.

Jos a venit ambulanţa, atât. Nu a mai mişcat, nu nimic...

A venit SMURD-ul imediat, cu terapie intensivă, cu medic cu tot şi i-au dat primul ajutor. 

Tânăra a fost apoi transportată de urgenţă la spital. Acolo a fost resuscitată zeci de minute. Fără rezultat însă.

Constantin Cânța - medic de urgenta UPU SMURD Alba Iulia: Au fost începute manevrele de resuscitare, care au durat 50 de minute, iar în jurul orei 19:00 a fost declarat decesul. 

Poliţiştii din Alba au deschis o anchetă în acest caz

Luminita Prodan - purtător de cuvânt IPJ Alba: În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în acest moment al anchetei nu se conturează suspiciunea că tânăra ar fi fost victima vreunei infracţiuni. 

Martorii spun că fata avea lângă ea şi un telefon mobil.

Poliţiştii din Alba au deschis o anchetă în acest caz, pentru a afla dacă moartea fetei a fost un accident sau dacă aceasta a decis să-şi pună capăt zilelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Aproape o oră s-au chinuit medicii s-o readucă la viaţă pe fata de 15 ani căzută de pe bloc, în Alba. A fost în zadar