Antena Meniu Search
x

Video "Are coroană în mașină. Mergea la înmormântare". Tragedie în Teleorman, după ce un șofer a pierdut controlul volanului într-o curbă

Un grav accident de circulație s-a produs azi dimineață, în localitatea Olteni din județul Teleorman. Un șofer și-a pierdut viața, după ce a lovit violent cu mașina un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Tragedia s-a produs la doar câțiva kilometri distanță de Orbeasca de Sus, acolo unde, săptâmăna trecută, autoturismul unui tânăr a ajuns un morman de fiare după un impact înfiorător.

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 13:45

Vezi și

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din Alexandria, a murit în această dimineață, în urma unui grav accident produs pe DJ 504, în comuna Olteni, județul Teleorman. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului nemaiputând decât să constate decesul.

Filmul tragediei

Se pare că șoferul a fi pierdut controlul direcției într-o curbă. Mașina ar fi lovit violent un cap de pod, apoi s-a răsturnat în afara șoselei. 

"Din primele cercetări s-a stabilit că șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 75 de ani, din municipiul Alexandria, din cauze ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit un pod din beton situat pe marginea drumului, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier conducătorul auto a decedat, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului", a transmis IPJ Teleorman.

În momentul producerii accidentului, șoferul se afla singur în mașină.

Se pare că bărbatul mergea la o înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Are coroană în mașină. Mergea la înmormântare". Tragedie în Teleorman, după ce un șofer a pierdut controlul volanului într-o curbă