Antena Meniu Search
x

Video Arhiepiscopia Tomisului se leapădă de șoferul prins cu 235 km/h pe autostradă, într-o mașină în care ar fi fost și ÎPS Teodosie

Maşina Înalt Prea Sfinţitului Teodosie a fost prinsă de radar pe autostradă, circulând cu 235 de kilometri pe oră. La volan se afla şoferul Arhiepiscopului, iar Înaltul Prelat era pe scaunul pasagerului. Viteza a fost înregistrată pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Constanţa. Şoferul s-a ales cu permisul suspendat şi cu o amendă usturătoare.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 04.08.2022, 14:04

Vezi și

Polițiștii spun că ieri, în jurul orei 15.50 de minute, pe Autostrada Soarelui, un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost depistat de aparatul radar conducând cu 235 km/h.

Șoferul a primit o amendă contravențională în valoare de 2.900 de lei și, de asemenea, tânărul are permisul suspendat pentru 120 de zile. 

Surse Observator spun că în autoturism, lângă șofer, se afla chiar Înalt PreaSfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

De cealaltă parte, reprezentanții Arhiepiscopiei spun că mașina nu era a Bisericii și șoferul nu este angajatul lor.  Însă până în momentul de față, IPS Teodosie nu a vrut să comenteze evenimentul. 

Pe acelaşi subiect

Ce spune poliția

„Astăzi, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București - Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile”, a transmis IPJ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Arhiepiscopia Tomisului se leapădă de șoferul prins cu 235 km/h pe autostradă, într-o mașină în care ar fi fost și ÎPS Teodosie