Antena Meniu Search
x

Un arhitect din Bucureşti s-a deghizat în preot şi a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii

Presat de datorii, un arhitect pensionar din Bucureşti a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii.

Vezi și

Presat de datorii, un arhitect pensionar din Bucureşti a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii. A intrat peste vânzătoare şi a atacat-o cu un aparat cu electroşocuri. Bărbatul a fost însă prins pentru că femeia şi-a păstrat cumpătul şi a apăsat imediat butonul de panică.

Bine deghizat, fostul arhitect în vârstă de 73 de ani a intrat în magazinul din zona Unirii. S-a prefăcut interesat de cumpărarea unor bijuterii şi a acţionat când vânzătoarea s-a întors cu spatele. 

Din fericire, patronul, care are un birou în imediata apropiere, a văzut pericolul pe camerele de supraveghere instalate în magazin. A ajuns la timp şi l-a imobilizat pe bărbat. La faţa locului au venit firma de securitate şi poliţiştii.

Cel mai probabil, individul şi-a plănuit atacul. Martorii l-au văzut trecând de mai multe ori pe stradă. Şi-a vegheat ţinta de la câţiva metri distanţă şi a intrat doar când a fost sigur că în magazin nu mai este niciun client 

Bărbatul avea la el un aparat cu electroşocuri, 50 de lei, dar şi o şurubelniţă şi o umbrelă. El a declarat că avea mari probleme financiare şi nevoie urgentă de bani.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la zece ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un arhitect din Bucureşti s-a deghizat în preot şi a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii