Antena Meniu Search
x

Video Aryan, copilul de doi ani care a stat în pădure aproape 25 de ore, s-a întors acasă. Pentru salvarea lui s-au mobilizat 400 de oameni din cinci judeţe

Aryan, copilul de doi ani găsit teafăr după ce a stat în pădure 25 de ore - în ploaie, la temperaturi cu minus, printre animale sălbatice, a fost externat. Băiatul pentru care s-au mobilizat peste 400 de oameni din cinci judeţe să îi dea de urmă, ajunge acasă, sănătos şi cu zâmbet larg. La ieşirea din spital Aryan a continuat să uimească şi le-a spus jurnaliştilor că abia aşteaptă să-şi revadă întreaga familie.

de Angela Bertea

la 22.03.2024, 14:12

Vezi și

Micuţul Aryan a fost externat în urmă cu o oră, starea lui de sănătate este una bună, după ce a petrecut aproape 25 de ore în sălbăticie, copilul a ajuns, luni după-amiază la Spitalul din Botoşani, cu o uşoară hipotermie, deshidratat şi cu laringită.

Aryan se întoarce acasă

A primit îngrijiri medicale, tratament de specialitate şi a fost sub supravegherea medicilor până astăzi. Medicii i-au monitorizat permanent evoluţia stării de sănătate. A fost supus şi unor investigaţii medicale amănunţite, iar astăzi a plecat acasă, acolo unde îl aşteaptă bunica şi câteva rude.

Părinţii au ţinut să mulţumească tuturor celor care s-au implicat în căutarea lui Aryan şi au spus că şi-ar dori să-i cunoască şi pe cei trei poliţişti care l-au găsit pe copilul lor. Totodată, aceştia au spus că Aryan vor merge cu ei în Anglia, atunci când vor pleca. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Aryan, copilul de doi ani care a stat în pădure aproape 25 de ore, s-a întors acasă. Pentru salvarea lui s-au mobilizat 400 de oameni din cinci judeţe