Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asasină prinsă în Bucureşti! Tânăra i-a înfipt un cuţit în spate unui bătrân, apoi a fugit! Oamenii au rămas muţi în faţa grozăviei

Un eveniment halucinant a avut loc în Bucureşti, o tânără în vârstă de 32 de ani a încercat să omoare un bătrân pe stradă, înfigându-i din un cuţit în spate.

de Redactia Observator

la 22.01.2018 , 16:48

Asasină prinsă în Bucureşti! Tânăra i-a înfipt un cuţit în spate unui bătrân, apoi a fugit! Oamenii au rămas muţi în faţa grozăviei

Un eveniment halucinant a avut loc în Bucureşti, o tânără în vârstă de 32 de ani a încercat să omoare un bătrân pe stradă, înfigându-i un cuţit în spate, de faţă cu toată lumea.

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpata D.A.M. sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă de omor calificat.

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în timp ce se afla pe str. Doamna Ghica nr. 263, sector 2, București, inculpata D.A.M. a urmărit-o pe victimă, o persoană de sex masculin și a lovit-o în spate cu un cuțit, cu intenția de a o ucide, după care a fugit. 

Articolul continuă după reclamă

Asasina tocmai fusese eliberată din puşcărie la data de 19.10.2017, după executarea unei pedepse de 7 ani și 6 luni, pentru tentativă de omor deosebit de grav.

Eliberarea a avut loc ca urmare a deducerii din pedeapsă a 360 de zile, prin aplicarea art. 551 alin 1 din Legea nr. 169/2017.

Procurorii precizează că probatoriul în cauză a fost conturat și urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere stradale situate în apropierea locului comiterii faptei.

În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă a inculpatei la data de 21.01.2018, propunere admisă de Tribunalul București care a dispus măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Asasină prinsă în Bucureşti! Tânăra i-a înfipt un cuţit în spate unui bătrân, apoi a fugit! Oamenii au rămas muţi în faţa grozăviei