Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asasina din Bucureşti abia ieşise din puşcărie, unde a stat 9 ani pentru tentativă de omor. A lovit cu sânge rece, bătrânul n-a avut nicio şansă

Asasina care i-a înfipt un cuţit în spate unui bătrân a spus că a făcut-o pentru că a deranjat-o dintr-o discuţie.

de Redactia Observator

la 22.01.2018 , 17:12

Asasina din Bucureşti abia ieşise din puşcărie, unde a stat 7 ani pentru tentativă de omor. A lovit cu sânge rece, bătrânul n-a avut nicio şansă

Asasina care i-a înfipt un cuţit în spate unui bătrân a spus că a făcut-o pentru că a deranjat-o dintr-o discuţie.

Tânăra se afla pe stradă, într-o dispută verbală cu o persoană, iar la un moment dat a trecut pe lângă ei un bătrânel, care s-a speriat că femeia începuse să urle.

Bătrânul a rugat-o să nu mai urle, ca l-a speriat şi a mers mai departe. Tânăra şi-a întrerupt discuţia cu persoana respectivă, s-a dus după bătrânul respectiv, a scos un cuţit din geacă şi l-a înfipt în spatele omului, apoi a fugit.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit poliţiştilor, incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Pe acelaşi subiect

Bătrânul a fost transportat de urgenţă la spital, în stare gravă, cu cuţitul încă înfipt în corp. Medicii au intervenit imediat pentru extragerea obiectului şi acordarea stabilizarea stării victimei.

Tânăra a declarat la poliţie că s-a simţit deranjată de atitudinea bătrânului atunci când acesta i-a atras atenţia şi a simţit că trebuie să-l pedepsească.

Asasina a mai făcut puşcărie de două ori. Prima oară în 2005, 2 ani de zile pentru tentativă de omor, şi apoi 7 ani din 2010, tot pentru tentativă de omor, de această dată "deosebit de gravă".

A fost eliberată în noiembrie 2017, odată cu deducerea din pedeapsă a 360 de zile, prin aplicarea art. 551 alin 1 din Legea nr. 169/2017 (Compensarea în cazul cazării în condiții necorespunzătoare).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Asasina din Bucureşti abia ieşise din puşcărie, unde a stat 9 ani pentru tentativă de omor. A lovit cu sânge rece, bătrânul n-a avut nicio şansă