Antena Meniu Search
x

O asistentă medicală din Satu Mare și-a găsit sfârșitul în drum spre spital, în ziua în care fiul ei a împlinit 18 ani

O asistentă medicală de la Serviciul de Ambulanţă Satu Mare şi-a găsit sfârșitul în timp ce se grăbea să ajungă la spital, pentru a fi tratată de colegii săi. Era răcită și nu se simțea bine, iar pe drum i s-ar făcut rău la volan.

De Redactia Observator la 18.02.2020, 11:53
Vezi și
  • Asistenta medicală lucra la Serviciul de Ambulanţă Satu Mare.
  • Accidentul s-a produs în ziua în care fiul ei a împlinit 18 ani.

O asistentă medicală de la Serviciul de Ambulanţă Satu Mare şi-a găsit sfârșitul în timp ce se grăbea să ajungă la spital, pentru a fi tratată de colegii săi. Era răcită și nu se simțea bine, iar pe drum i s-ar făcut rău la volan.

Maşina pe care o conducea s-a izbit de un cap de pod, iar femeia, în vârstă de 44 de ani, a murit pe loc. Nenorocirea s-a petrecut exact în ziua în care fiul său cel mare a împlinit 18 ani.

Era ora 4 dimineaţa când s-a petrecut tragedia. Deoarece se simțea rău, asistenta, care locuia într-o comună de lângă Carei, s-a urcat la volan și a pornit spre spital. Pe drum însă, ar fi făcut infarct.

Vecină: S-a simţit rău dar n-a sunat să vină ambulanţa ca să nu-i deranjeze pe colegi că, probabil, au alte cazuri mai grave ca şi al ei. Şi s-a urcat în maşină şi a plecat.

Cu o zi înainte, duminică, femeia a fost la muncă. Lucra chiar la Serviciul de Ambulanță. Încă de atunci se simțea rău și a cerut voie să plece acasă mai devreme.

Ramona Nemeţ, asistenta-şefă, Serviciul de Ambulanţă Satu Mare: Am fost sunată de ea la ora 9, mi-a spus că se simte rău. Am întrebat-o ce s-a întâmplat. Mi-a spus că doar tuşeşte, dar ar prefera să meargă acasă. Am îndrumat-o să meargă la gardă să-i facă un tratament de urgenţă, ceea ce a şi făcut, şi a plecat.

Acasă însă, starea ei de sănătate s-a agravat.

Vecină: Eu ştiu că ieri s-a simţit foarte rău. A fost aşa, ca o răceală urâtă. Dar ea cred că a avut şi diabet, şi cred că i s-au ridicat toate. Şi tensiunea şi colesterolul şi toate. 

Vecină: O femeie, tot satul o plânge. Tot satul! N-avem cuvinte.

În localitatea Marna Nouă este doliu. Localnicii au anulat orice eveniment și strâng bani pentru a-i ajuta pe cei doi băieţi ai femeii, în vârstă de 14 şi 18 ani. Au rămas acum orfani. Tatăl lor a murit cu mai mulţi ani în urmă, iar mama le era singurul sprijin.

Vecină: Astăzi a împlinit cel mare 18 ani. Sâmbătă urma să aibă majoratul. 

Vecină: Am pierdut un stâlp. Că pe foarte multă lume a ajutat. Deci, orice, oriunde, Magdalena acorda prim-ajutor. Că a a avut o perfuzie, că nu ştiu ce. Fiecare om din satul ăsta are sufletul îndurerat pt ce i s-a întâmplat la Magdalena.

Poliţiştii au deschis o anchetă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O asistentă medicală din Satu Mare și-a găsit sfârșitul în drum spre spital, în ziua în care fiul ei a împlinit 18 ani