Antena Meniu Search
x

Video "Asta mică a ieşit pe contrasens". Dezastru cu doi morți pe un drum din Suceava, după ce o mașină s-a înfipt într-un TIR încărcat cu piatră

Accident cumplit, aseară, în Ilişeşti, judeţul Suceava! Două persoane au murit pe loc, iar a treia se află în stare gravă la spital, după un impact extem de violent între un autoturism şi un TIR. Autorităţile spun că este al doilea accident mortal produs în aceleaşi circumstanţe. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

de Angela Bertea

la 21.07.2023, 08:57

Vezi și

Era puţin înainte de ora 19.00, când în localitatea Ilișești s-a dat alarma.

Un apel la 112 anunţa o tragedie. Imediat, numeroşi salvatori au pornit spre locul nenorocirii. 

Angela Bertea, reporter Observator: În urma impactului, ambele maşini au ajuns în afara părţii carosabile. Pompierii au intervenit şi au extras trei persoane din autoturism. Două dintre ele prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. 

Mr. Alin Găleată, ISU Suceava: Toate cele trei persoane erau inconştiente şi s-a lucrat cu greu pentru extragerea lor din ce a mai rămas din autovehicul.

Pe acelaşi subiect

Un tânăr și un adolescent au murit pe loc

Nu au avut nicio o şansă la viaţă şoferul autoturismului, în vârstă de 39 ani, și un pasager de doar 18 ani. Celălalt pasager, în vârstă de 30 ani, găsit în stare extrem de gravă, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Județean Suceava.

Șofer: Asta, mitică, maşina, a ieşit pe contrasens şi a tamponat pe cea mare. 

Pe drumul dintre Suceava şi Gura Humorului, într-o curbă ușoară, acesta ar fi pătruns pe contrasens, unde s-a lovit frontal cu autobasculanta, care circula regulamentar.  

Bărbat: Din spusele şoferului, i-a intrat maşina mică, i-a intrat în faţă. El a încercat s-o evite, coliziunea a fost prezentă între cele două şi a ajuns în...unde a ajuns.

Camionul încărcat cu piatră a ajuns în șanț

Șoferul TIR-ului, un barbat de 52 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, ar fi încercat să evite impactul, însă, din cauza greutăţii vehicului şi a carosabilului umed, nu a mai putut face nimic. Mastodontul, încărcat cu 25 de tone de piatră, a ajuns în şanţ.

Bărbat: La noi la firmă este de 12-13 ani fără niciun eveniment, fără niciun incident. De la Pojorâta, a încărcat cu piatră şi mergea la Suceava.

Şi şoferul TIR-ului a fost rănit, însă rănile au fost minore. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Şi, din nefericire, nu a fost singurul accident petrecut ieri în judeţul Suceava, iar scenariul... parcă tras la indigo.

Mr. Alin Găleată - ISU Suceava: Practic, al doilea accident grav în doar câteva ore pe raza judeţului Suceava. Un tânăr de 25 de ani şi-a pierdut viaţa în urma coliziunii autoturismului în care se afla cu un autotren, pe raza comunei Cornu Luncii.

În ambele cazuri s-au deschis dosare penale pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "Asta mică a ieşit pe contrasens". Dezastru cu doi morți pe un drum din Suceava, după ce o mașină s-a înfipt într-un TIR încărcat cu piatră