Antena Meniu Search
x

"Astăzi am înțeles cu adevărat ce înseamnă a țipa de foame". Nemâncată de câteva zile bune, Gabriela a rugat un necunoscut să îi cumpere un covrig

Când nu mai poţi să te ridici, renunţi şi la ultima fărâmă de demnitate. Gabriela Emilia, o femeie de 52 de ani, s-a văzut nevoită să implore un străin să îi cumpere un covrig pentru că nu mai putea de foame.

de Monica Palade

la 08.01.2024, 10:00

"Astăzi am înțeles cu adevărat ce înseamnă a țipa de foame". Nemâncată de câteva zile bune, Gabriela a rugat un necunoscut să îi cumpere un covrig - BZV

S-a întâmplat săptămâna trecută, iar povestea a fost relatată pe Facebook de bărbat, care a vrut să îşi păstreze anonimatul.

"Am înțeles cu adevărat ce înseamnă a țipa de foame"

Omul a povestit că a primit un telefon de la Gabriela, care nu i-a cerut decât un covrig. “Nu m-am simțit bine deloc! Trec prin zile fără să mănânc de aproape patru zile. Sunt pe drumuri de când am fost nevoită să părăsesc casa mea, și nu vă cer nimic altceva decât un covrig. Poți să vii să mă ajuți?”, i-a cerut femeia, potrivit BZV.

Emoţionat de rugămintea atât de umilă, bărbatul s-a grăbit să îi vină în ajutor şi i-a adus patru covrigi, o sticlă cu apă, provizii pentru câteva zile și un ceai dintr-un tonomat. Văzând cum mănâncă, omul a simţit nevoia să împărtăşească povestea.

“Nu am văzut vreodată o persoană care să mănânce cu atâta avânt, incapabilă să se controleze. Ea era atât de flămândă – tremura, mânca și bea un ceai atât de fierbinte încât nu puteai ține paharul în mână. În schimb, ea nu părea să simtă temperatura lui (…). Astăzi am înțeles cu adevărat ce înseamnă a “țipa de foame” – nu îmi pot explica starea în care mă aflu. Vom împărtăși povestea ei!”, a transmis bărbatul pe platforma Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Astăzi am înțeles cu adevărat ce înseamnă a țipa de foame". Nemâncată de câteva zile bune, Gabriela a rugat un necunoscut să îi cumpere un covrig